Bratara din chihlimbar pentru bebelusi BabyJem culoare Multicolor

59Lei

Bratara din chihlimbar pentru bebelusi BabyJem culoare Multicolor

Cod: SKIS_bj_5882
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*

Alte culori disponibile

  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 5 luni - 8 ani
Pentru: Baieti si Fetite
Este recomandat ca bebelusii sa inceapa sa-l foloseasca in timp ce isi fac dintii, adica in perioada de salivare (in jur de 4 -5 luni).
Chihlimbarul este un analgezic natural atunci cand este purtat pe piele eliberand uleiuri vindecatoare printre care si acidul succinic . Are un foarte bun efect de intarire a imunitatii.
Boabele de chihlimbar insirate pe un snur dintr-un material ce nu provoaca alergii. Inchizatoarea este special creata impiedicand eventuale accidente.
De ce e bun pentru BEBE?
De secole in tarile baltice se spune ca bebelusii care poarta un colier sunt mai calmi decit altii si ca ii ajuta sa doarma. Purtat pe piele chihlimbarul elibereaza acidul succinic care intra prin piele in circuitul sanguin la fel ca orice produs cosmetic pus pe pielea bebelusului si are efect analgezic si calmant.
Astazi se stie ca Ambra este o rasina care are proprietati electrostatice. Atunci cand dintii bebelusului incep sa apara, celulele inflamate retin lichide formand tensiuni dureroase. Chihlimbarul actioneaza asupra acestor tensiuni: bebe este mai bine, doarme mai bine, este mai calm.
Ultimele cercetari au constatat ca vibratiile intermoleculare ale calciului sunt similare cu cele ale chihlimbarului. Acesta ajuta deci calciul sa se depoziteze pe dintisorul in formare, devenind mai puternic, iesind mai usor dintr-o gingie mai putin inflamata.
Stiind ca astazi bebelusii si copii sunt inconjurati de campuri electromagnetice (telefon mobil, calculator, etc...), colierul de chihlimbar poate ajuta bebelusii si copii sa se linisteasca mai usor si sa doarma mai bine.
Bratara poate fi dintr-o singura culoare sau multicolor.
Chihlimbarul baltic este folosit ca piatra din Perioada Mezoliticului. In regiunea Marii Baltice, Roma Antica si Grecia Antica (Homer), chihlimbarul a fost folosit pentru bijuterii, pentru medicina si ca o piatra de vindecare spirituala.
Chihlimbarul, prin prisma calitatilor sale electrostatice si aromatice, creaza in jurul sau un microclimat deosebit, care umple tot spatiul interior al locuintei si inlatura bacteriile.
 
Brandul BabyJem a luat nastere in 2008 in Turcia cu sloganul „La fel de aproape ca o mama”, pentru a fi un sustinator al tuturor mamelor si, fara indoiala, pentru a face bebelusii fericiti.
 
Isi aleg toate materialele cu grija, asumandu-si ca sensibilitatea fata de produsele pentru bebelusi este cea mai importanta responsabilitate a afacerii lor.
 
Au un portofoliu ce cuprinde toate produsele de puericultura necesare bebelusilor in primii ani de viata.
 
 
Pretabil pentru: Perioada de dentitie
Caracteristici speciale:  Efect analgezic si calmant, Proprietati electrostatice
Varsta:  4-5 luni
Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!