Ghiozdan fermoar dublu Gorjuss Fiesta You Brought Me Love

264Lei

Ghiozdan fermoar dublu Gorjuss Fiesta You Brought Me Love

Cod: 693GJ11
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 4 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 6-9+ ani
Pentru: Fetite

Ghiozdanul cu fermoar dublu Gorjuss Fiesta You Brought Me Love este alegerea perfecta atat pentru scoala, cat si pentru o plimbare relaxanta. 

Ghiozdanul are un design inedit, in culori vesele de magenta, verde si lila. Exteriorul ghiozdanului este frumos decorat cu tema micutei You Brought Me Love. Interiorul ghiozdanului si marginile exterioare ale acestuia sunt captusite cu un material cu dungi orizontale, foarte elegant.

Logo-ul Santoro London se regaseste pe fata ghiozdanului, pe o placuta frumos decorata din piele ecologica, dar si in interiorul ghiozdanului.

Ghiozdanul este alcatuit din doua compartimente spatioase. Compartimentul frontal se inchide cu ajutorul unui fermoar metalic cu elemente vintage, sub forma unui banut decorat cu fata fetitei Gorjuss. Compartimentul principal se inchide cu ajutorul unui fermoar dublu. 

Buzunarul principal este foarte incapator si permite depozitarea cartilor si caietelor de mici sau chiar mari dimensiuni, dar si a oricaror altor obiecte. Buzunarul frontal are un imprimeu delicat, cu dragalasa fetita You Brought Me Love si un element floral din material textil aplicat cu ajutorul unei insigne. Spatele ghiozdanului este buretat si este in nuante de magenta.

Ghiozdanul dispune de doua bretele buretate, reglabile si de un maner pentru a fi transportat si in mana.

Material: 100 % poliester, atat interior, cat si exterior, extrem de rezistent si durabil.

Dimensiuni: 44 cm x 32 cm x 13 cm

Ghiozdanul realizat cu tema micutei You Brought Me Love de la Santoro este util in orice situatie si poate fi asortat cu oricare tinuta a micutei tale.

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.

Atentionare! Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare. Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!