Joc Tetris din lemn Multicolor cu 42 elemente

73Lei
105 Lei (-30 %)

Joc Tetris din lemn Multicolor cu 42 elemente

Cod: KX5315
73Lei
105 Lei (-30 %)

Valabila in perioada 10 Mai 2024 - 17 Mai 2024

  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 3-7 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Tetris - In ciuda regulilor simple, jocul te va distra ore intregi!   Va incuraja gandirea si planificarea atenta copilasilor.  Va dezvolta creativitatea si imaginatia spatiala.

Poate exista ceva mai bun decat o jucarie care nu numai ca va va oferi multe ore de distractie extraordinara, dar va va permite si sa invatati multe? Ce mai ai nevoie ca parinte?

Conform principiilor pedagogiei dezvoltate de Maria Montessori , cu cat jucaria este mai simpla, cu atat poate aduce mai multe beneficii! Un puzzle sub forma cunoscutului joc „tetris” se incadreaza perfect in aceste presupuneri ! 

Regulile acestui joc de puzzle sunt extrem de usor de inteles si, in acelasi timp, ofera multe posibilitati. Distractia de baza este sa aranjezi blocurile incluse in set in asa fel incat sa nu ramana niciun spatiu gol! 

Dificultatea acestei sarcini creste atunci cand in loc sa alegi piesele puzzle-ului, le vei randomiza! Desigur, micutul tau va putea folosi tabla pentru a crea modele interesante! Singura limita a distractiei este imaginatia persoanei care joaca!

Blocurile colorate vor atrage, fara indoiala, atentia copilului si il vor incuraja sa se joace ! 

Designul interesant si simplu al jucariei o va face un decor grozav in camera oricarei copii! Distractia in familie nu numai ca va va permite sa petreceti timpul placut, ci si sa va intareasca relatiile!

Acest joc de puzzle are o mare valoare educationala! In primul rand , va stimula jucatorul sa se gandeasca si sa incurajeze o planificare atenta a situatiei! 

De asemenea, va dezvolta imaginatia spatiala , iar atunci cand puzzle-ul este folosit pentru a crea un model, de asemenea, imaginatia si creativitatea! Si toate acestea datorita simplitatii sale!

O astfel de distractie va beneficia si de abilitatile manuale ale copilului , in special de precizia si acuratetea degetelor si a mainilor, precum si de coordonarea extrem de importanta mana-ochi!

Produsul va rezista multor sesiuni de joaca, deoarece a fost realizat din plastic rezistent si lemn rezistent! In plus, elementele din lemn au fost slefuite cu grija pentru a elimina riscul de a conduce o aschie!

Va fi grozav ca cadou, pentru ca a fost ambalat intr-un ambalaj estetic, din carton!

Material: plastic si lemn.  

Caracteristici:

-Numar de elemente: 42 blocuri

-Dimensiuni placa: 24cm x 18cm x 2cm

-Dimensiunile unui element de bloc: 4,3 cm x 2,9 cm x 0,5 cm

-Dimensiuni ambalaj: 25,5 cm x 19 cm x 5 cm

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!