Kit Stem de construit roboti

Cod: K_567009B
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 3-7 ani
Pentru: Baieti
Citește povestea amuzantă a doi copii curioși, Ty și Karlie, și construiește modele simple, nemotorizate, ale roboților pe care îi întâlnesc și repară în timpul aventurii lor într-o fabrică automată de dulciuri.
 
În timpul acestei excursii trăznite, Ty și Karlie construiesc diverși roboți pentru a îndeplini sarcini și a rezolva probleme în fabrică. Roboții au părți mobile, roți și angrenaje, astfel încât copiii pot învăța direct despre mecanisme simple, din ce sunt alcătuite și cum funcționează. Pe măsură ce urmărești povestea, construiești zece roboți prezentați în poveste cu brațe care se rotesc, se întorc și se învârt, o dronă robotizată care zboară prin fabrică pentru a acoperi bomboanele cu stropitori, roboți cu roți care se deplasează cu viteză pe podeaua fabricii, un robot care trage bomboane și un robot amuzant care frământă gumă.
 
Din fiecare segment plin de umor al aventurii lor prostești, copiii învață ceva nou despre roboți și mașini. Această trusă științifică cu 53 de piese, combinată cu cartea de povești frumos ilustrată, oferă o modalitate atractivă de a preda concepte simple de inginerie copiilor de vârstă preșcolară. Începeți să puneți bazele unor aptitudini și înțelegeri solide legate de STEM, ajutând la dezvoltarea abilităților de motricitate fină, a abilităților științifice și matematice, a abilităților vizuale-spațiale și a abilităților de raționament și de dezvoltare a conceptelor.
 
Piesele de construcție mari și colorate din plastic facilitează asamblarea modelelor de către mâinile mici.
Conține 53 piese, manual cu poveste și instrucțiuni.
Vârsta recomandată: 3 - 7 ani.
 
Confecționat din plastic. Conform reglementarilor EN71&ASTM.
AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani, conține piese mici, pericol de înghițire. Se recomandă supravegherea copilului de către un adult în timpul jocului. Citiți instrucțiunile înainte de utilizare, urmați-le și păstrați-le pentru referință.
Produs in Taiwan pentru Thames & Kosmos, Anglia. 
Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!