Scoica auto i-Jemini Signature Eclipse cu tetiera reglabila 40 - 85 cm

799Lei

Scoica auto i-Jemini Signature Eclipse cu tetiera reglabila 40 - 85 cm

Cod: C1404CBECL000
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: gratuit*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-1 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Confort, rafinament si siguranta intr-un singur produs!

i-Jemini este o scoica auto practica si eleganta, care indeplineste standardul ECE R129 si este certificata i-Size, lucru care o face si extrem de sigura!

Este finisata cu detalii luxoase regasite in colectia Joie Signature, astfel incat sa poti sa-ti respecti bugetul, fara a face compromisuri in ceea ce priveste siguranta sau stilul.

SIGURA

Scoica auto i-Jemini este extrem de sigura! De ce spunem asta? Este certificata R129 lucru care inseamna o testare suplimentara la impactul lateral si este certificata i-Size, lucru care garanteaza o potrivire perfecta in masinile certificate i-Size.

Tetiera Tri-Protect este prevazuta cu spuma de memorie Intelli-Fit, astfel ca ofera siguranta sporita si absortie suplimentara a socului in caz de impact. Centura cu prindere in 3 puncte are huse captusite, moi si confortabile, si se strang rapid cu o singura tragere.

CONFORTABILA

Datorita scoicii i-Jemini, poti pastra confortul din bratele mamei datorita captuselii de lux si a tesaturilor din materiale durabile pe care le are colectia Joie Signature. Insertul care se utilizeaza pentru nou-nascuti este captusit si moale, oferind tot confortul de care micutii au nevoie.

Scoica este prevazuta cu o copertina UPF 50+ rezista la soare si la apa, copertina care are un panou cu feermoar pentru ventilatie si ofera protectie completa indiferent de vreme. 

Manerul elegant, cu detalii din piele, este ergonomic si are pozitii multiple, iar cadrul scoicii ofera ventilatie laterala integrata.

 

AJUSTARI RAPIDE SI USOARE, FARA EFORT

i-Jemini este o scoica auto cu tetiera reglabila, ceea ce inseamna ca se adapteaza cu usurinta cresterii bebelusului. In plus, tetiera si centurile se pot regla simultan, cu o singura mana, lucru care inseamna o ajustare fara efort pentru parintii ocupati si o potrivire perfecta pentru bebelusii in crestere. Aceasta dispune si de sistemul Grow Together, care inseamna ca tetiera si centurile se regleaza simultan, cu usurinta.

Scoica se poate instala atat cu o baza ISOFIX, cat si cu centurile masinii, pentru a-ti oferi libertate de miscare.  Baza scoicii este curbata, perfecta pentru leganare si relaxare.

CONVENABILA

Este extrem de convenabil sa utilizati scoica auto i-Jemini! Aceasta face parte din sistemul Encore, ceea ce inseamna ca se poate utiliza impreuna cu baza Isofix i-Base Encore, iar ulterior, cand va fi nevoie sa treceti la scaun auto, nu va mai fi nevoie sa schimbati si baza. In acelasi timp, scoica este compatibila si cu i-Base  Advance, i-Base  lx 2 sau i-Base 2 (toate vandute separat).

i-Jemini este compatibila cu majoritatea carucioarelor din gama Joie si cu alte carucioare care utilizeaza adaptori de tip Maxi-Cosi.

Husa scoicii este detasabila si lavabila la masina.

Se utilizeaza exclusiv cu spatele catre directia de mers.

 
Inaltimea copilului: 40-85 cm, ≤13 kg, aprox. 15 luni.
 
Se instaleaza cu ISOFIX impreuna cu Joie i-Base  Advance, i-Base  lx 2, i-Base  Encore sau i-Base 2 (toate vandute separat).
 
Se poate instala si cu centura de siguranta a vehiculului.
 
Greutate produs: 4.7 kg.
 
Dimensiune produs: l 66 x w 43.5 x h 58.5 cm.

 

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!