Descrierea produsului

Noua apa de gura Aquafresh My Big Teeth Mint este conceputa pentru a proteja dentitia copiilor, in special a celor cu varste de peste 6 ani.

Asigura protectie intregii guri, protejeaza smaltul dentar, pastreaza igiena cavitatii bucale si este tolerata foarte bine, avand un gust foarte placut pentru copii. In plus, aceasta apa de gura are formula fara alcool si fara zahar, prezentata intr-un ambalaj si o forma placute copiilor.

Cu ajutorul Aquafresh My Big Teeth Mint, folosirea unei ape de gura poate fi transformata intr-o activitate distractiva pentru cei mici, astfel incat acestia sa aiba o igiena orala zilnica adecvata.

Beneficii:

Are un gust placut pentru copii, ofera protectie 24h impotriva acizilor din zaharuri, ajuta la mentinerea gingiilor sanatoase si la intarirea smaltului dentar

Apa de gura Aquafresh Big Teeth contine fluor activ care intareste smaltul pentru a proteja dintii impotriva acizilor din zaharuri

Prin formula sa cu fluor, se protejeaza 24h suprafata dintilor impotriva acizilor proveniti din zaharuri, principala sursa a cariilor.

De ce sa alegi: Intre 6 si 8 ani apar pe arcadele dentare, in mod normal, primii dinti definitivi.

Acestia nu sunt asa de puternici precum crezi si au nevoie de o ingrijire speciala.

Apa de gura Aquafresh Big Teeth contine fluor activ care intareste smaltul pentru a proteja dintii impotriva acizilor din zaharuri.

Cum functioneaza:

Prin formula sa cu protectie impotriva acizilor din  zaharuri timp de 24 de ore datorita fluorului, se protejeaza, prin utilizare de doua ori pe zi, suprafata dintilor impotriva acizilor proveniti din zaharuri**, principala cauza a cariilor.

De asemenea fluorul ajuta la remineralizarea dintilor, facandu-i mai puternici decat inainte.

Dupa folosirea de 2 ori pe zi dupa periajul dentar.

Zaharuri din alimente si bauturi  

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!