Descrierea produsului

Sugarii si copii mici nu sunt in masura sa-si sufle nasul in primii ani de viata si totodata se pot raci de mai multe ori pe an sau se pot imbolnavi de afectiuni respiratorii. Copilul bolnav nu se hraneste bine, astfel racelile usoare se pot complica si complicatiile respiratorii pot sa se agraveze. Astfel curatarea cailor respiratorii nu se pot neglija. Cateva picaturi de ser fiziologic ajuta la dizolvarea secretiilor inainte de aspirare.

Caracteristici:

* Dispozitiv foarte eficient si silentios

* Usor de folosit si curatat

* Curatarea zilnica a nasucului previne aparitia infectiilor in sfera ORL.

* Sistem integrat de autocuratare

* Desi mic, acest dispozitiv produce o aspirare continua si puternica astfel incat secretiile nazale sunt eliminate in cateva secunde.

* 2 duze incluse, care se folosesc in functie de tipul de congestie nazala si de varsta bebelusului

* Functioneaza fie alimentat la priza (adaptor inclus) fie cu 2 baterii  

* Se recomanda folosirea duzei conice pentru utilizarea zilnica - se curata in profunzime mucoasa nazala. Se introduce capul conic intr-una din nari, in timp ce cealalta se astupa cu degetul. Daca ati introdus duza corect in nasuc, in cateva secunde trebuie sa apara si secretia. Operatia aceasta trebuie efectuata pentru ambele nari.

* Duza cu varf subtire din silicon se recomanda in special pentru secretiile lichide. Atentie. Cand se foloseste duza cu varf din silicon, gulerul cu care este prevazut aceasta nu trebuie introdus cu totul in nasuc intrucat poate cauza disconfort sau chiar leza orificiul nazal. Atentie! Nu este eficient in caz de congestie nazala severa.

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!