Descrierea produsului

Rupe, Foloseste si Arunca
Plicurile noastre naturale biodegradabile de matase Floss® au eliminat cutiile din plastic reziduale. Aceste pliculete convenabile de unica folosinta sunt perfecte pentru transportul în buzunar sau în geanta atunci când sunteti în miscare. Facute din matase lucioasa (în loc de nailon), plicurile nu contin toxinele gasite în produse similare si sunt proiectate sa alunece usor între dinti pentru o curatare superioara
Portabilitate perfecta
Acum poti sa folosesti asa dentara oricând, oriunde, cu plicuri confortabile, care sunt perfecte pentru a le purta în buzunar sau în geanta atunci când esti în miscare.
 
Moi si Netede
Matasea este centrifugata în ceara de plante candelilla (derivata din arbusti candelilla în desertul sud-vest al SUA), asigurând o alunecare neteda între dinti pentru protectia totala a dintilor si a gingiilor.
 
Realizate cu GRIJA pentru altii
Nu numai ca plicurile noastre de matase din silicon sunt 100% biodegradabile si compostabile, firul de matase pur este rotit pe masini mici la CORSEDA Fair Trade Co-op din Columbia, care sustine mai mult de 80 de familii.
 
Fara ingrediente neplacute
Nu veti gasi gluten, conservanti, îndulcitori artificiali, GMO-uri, coloranti nenaturali, ftalati, parabeni sau alti aditivi nocivi în ata noastra. Niciodata.

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!