Descrierea produsului

Baza ISOFIX pentru utilizarea cu scaunele de copii RECARO Privia (grupa 0+, pentru o greutate corporala pana la 13 kg) si RECARO Optia (grupa 1, pentru o greutate corporala intre 9 si 18 kg).
Cu ajutorul experientei noastre unice, revolutionam de peste 100 de ani scaunele din automobile, avioane si din masinile de curse. Acest know-how fara concurenta
se regaseste pana la nivel de detaliu in fiecare dintre sistemele noastre de siguranta pentru copii. Scopul nostru primordial este de a va oferi produse care sa va depaseasca in permanenta asteptarile - fie aceasta in termeni de siguranta, confort, utilizare intuitiva sau design. Rezultatul se traduce in produse cu ajutorul carora dumneavoastra si copilul dumneavoastra va puteti bucura pe deplin de calatoriile pe distante lungi. Faceti ceea ce este mai bine pentru copilul dumneavoastra si, astfel, si pentru dumneavoastra.

Bucurati-va de viata fara griji !

Descriere:

Baza ISOFIX, care se poate monta in autovehicul, impreuna cu scoica autopentru bebelusi RECARO Privia si scaunul pentru copii Optia. Sistemul Isofix corespunde clasei de dimensiuni Isofix E (Privia), respectiv B1 (Optia). Testat conform CEE R44/04. Daca doriti sa utilizati sistemul Isofix, verificati in manualul autovehiculului, daca aceasta clasa de marimi este autorizata pentru autovehiculul dumneavoastra.
Numarul aprobarii: 04301305 (Privia); 04301306 (Optia).

Indicatii pentru siguranta:

  • RECAROfix trebuie sa fie fixat totdeauna conform instructiunilor de montare, chiar daca nu este utilizata.O baza care nu este fixata, poate vatama alti pasageri ai automobilului chiar si la o simpla franare de urgenta.
  • RECAROfix trebuie sa fie astfel fixata in automobil, incat sa nu fie prinsa de scaunele anterioare sau de portierele autovehiculului.
  • Nu este permisa modificarea RECAROfix si trebuie sa fie riguros respectate instructiunile pentru montare si utilizare, in caz contrar nu pot fi excluse pericolele aferente la transportarea copilului dumneavoastra.
  • Dupa un accident, baza si scaunul pentru copii fixat pe aceasta trebuie inlocuite si testate in fabrica.
  • Aveti grija ca bagajele si celelalte obiecte sa fie bine fixate, in special în spatiul pentru palarii din spatele scaunelor posterioare, fiindca pot provoca vatamari in cazul unei coliziuni. Dati un exemplu bun si prindeti-va centura de siguranta.Chiar si un adult care nu are prinsa centura de siguranta poate constitui un pericol pentru copil.
  • Impreuna cu RECARO Privia: Clasa de greutate între 0+ sau 0-13 kg. Montarea se permite doar in sens invers directiei de deplasare.
  • Impreuna cu Optia: Clasa de greutate 1, 9-18 kg, montarea in directia de deplasare.

Important: Pretul include doar baza isofix, fara scaune.