Descrierea produsului

L-ati cunoscut pe fratiorul meu, Markus, putin mai devreme. Semanam mult, avem acelasi ten, aceiasi ochi, aceleasi tabieturi (deocamdata), chiar si aceleasi culori, pe care le combinam. Este totusi evident ca personalitatile noastre sunt diferite. El este cel care ma inveseleste pe mine, Eu sunt mai morocanoasa, vreau mai mult in brate si, ca majoritatea fetitelor, sunt foarte nehotarata. Mi-am prins parul in doua codite, cu doua snurulete de culori diferite, N-am stiut exact care e mai potrivit.. Din fericire, ambele culori se regasesc in rochita mea foarte trendy. Christina - nume de origine latina, reprezentand forma feminina a numelui Christian, care inseamna "crestin".

Argumente:

Paola Reina e o marca foarte cunoscuta si apreciata de papusi fabricate in Spania. Papusile Paola Reina sunt fabricate din vinil de foarte buna calitate, placut la atingere, cu aroma de vanilie. Parul frumos, bogat si lucios, foarte asemanator parului uman este realizat din nailon de prima calitate. Fiecare papusa e coafata manual inainte de a fi asezata in cutie. Parul des si bine implantat in scalp permite pieptanarea, impletirea, spalarea, uscarea si coafarea. Trasaturile fetei (obrajii, pistruii, buzele) sunt pictate manual. Ochii sunt din plastic dur si transparent, cu aspect de cristal. Pupila cu efect de adancime face ca ochii sa para foarte reali. Genele din nailon de aceeasi nuanta cu parul sunt aplicate (nu desenate) pentru un plus de naturalete. Hainele beneficiaza de o atentie deosebita din partea designeri-lor si sunt realizate din materiale textile de provenienta europeana. Culorile, imprimeurile si croielile pun in evidenta personalitatea fiecarei papusi. Toate materialele din care sunt confectionate papusile Paola Reina sunt de provenienta europeana si corespund normelor europene.

Avertismente:

Atentie! Nerecomandat copiilor sub 3 ani. A se feri de umiditate, surse care degaja caldura. Papusile si toate accesoriile au fost testate in conformitate cu Normele Europene pentru Siguranta Jucariilor (CE) si sunt recomandate pentru copii cu varste de peste 3 ani.

Material: VINIL
Tip ambalaj: Cutie
Dimensiuni: inaltime = 22 cm
Greutate: 0.20 kg