Descrierea produsului

Biberonul Chicco Wellbeing protejeaza impotriva colicilor, iritabilitatii si regurgitarii. Este produsul perfect pentru hranirea de zi cu zi.

Fabricat din sticla borosilicata de cea mai inalta calitate, biberonul de la Chicco este termorezistent pentru o utilizare cat mai sigura. Acesta garanteaza practicitatea maxima datorita formei ergonomice. Se poate steriliza prin orice metode. De asemenea se poate igieniza in masina de spalat vase.

Datorita tetinei fiziologice special conceputa dintr-un silicon sigur si moale (Soft Sense), biberonul asigura in mod natural si placut hranirea bebelusului inca de la nastere.

 

Caracteristici si beneficii:

- borosilicat de sticla de foarte inalta calitate (Vetro Superior Glass)- sigur si igienic, garanteaza rezistenta la socurile termice (rece/fierbinte/cald) si isi mentine calitatile excelente de-a lungul timpului. Potrivit a se steriliza in orice mod, inclusiv a se igiena in masina de spalat vase.

- tetina fiziologica (Physio) - fabricata din silicom moale cu finisari specifice tehnologiei Soft Sense, pentru un supt natural si relaxat.Tetina este disponibila in 4 variante, in functie de cele 4 faze de dezvoltare ale bebelusului (flux lent, mediu, rapid, hrana groasa). Favorizeaza miscarile peristaltice ale limbii si

inchiderea corecta a gurii datorita formei simetrice alungita si plata. * acceptata de 9 copii din 10.

- inchidere perfecta - se adapteaza in mod natural guritei copilului si garanteaza un supt natural si relaxat.

- silicon Soft Sense - asigura un supt natural si placut pentru bebe

- testat clinic - usor de utilizat:

 

 1. tetina interschimbabila

 2. igiena si protectie maxime datorita capacului anti-scurgere.

 3. forma practica si ergonomica

 4. umplere rapida si usoara igienizare datorita deschiderii ample

 5. inchidere sigura: fara scurgeri

- tetina cu flux lent: ideala de la nastere

Biberon sticla Chicco Original Touch 240 ml tetina silicon flux lent unisex 0 luni+

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra