Biberon sticla Tommee Tippee Closer to Nature 250 ml 0 luni + roz

87Lei

Biberon sticla Tommee Tippee Closer to Nature 250 ml 0 luni + roz

Cod: TT0343
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-3 ani
Pentru: Fetite
Hranirea cu Biberoanele si Tetinele Closer to Nature reprezinta un inceput sigur si increzator!
Cu ajutorul biberonului premiat** Tommee Tippee Closer to Nature®, comutarea intre hranirea la san si hranirea cu biberonul nu a fost niciodata mai usoara - a fost votat biberonul numarul #1 pentru comutarea intre hranirea la san si hranirea cu biberonul!*
 
Cu tetina asemanatoare sanului si supapa anti-colici incorporata, ar putea fi cel mai bun lucru pentru bebelus, dupa tine, mamico! Inspirate de mame, concepute de experti. Fabricate din sticla durabila de calitate medicala, care este sustenabila in mod natural, biberoanele pot fi folosite pentru o lunga perioada de timp. Sunt rezistente la pete si sunt usor de curatat.
 
Aceste biberoane sunt compatibile cu toate tetinele Closer to Nature®, pentru a adapta fluxul de lapte pe masura ce micutul tau se dezvolta.
 
caracteristici
Sticla 100% reciclabila - sticla este materialul ideal pentru parintii care doresc un material reciclabil si durabil pentru a-si hrani copilul. Sticla nu contine substante chimice, este rezistenta la mirosuri si pete.
Tetina din silicon moale, asemanatoare sanului, imita flexarea, intinderea si miscarea sanului mamei pentru o hranire confortabila.
Anti-colici: Tetina Sensitive Closer to Nature® cu supapa anti-colici reduce fluxul excesiv de aer, astfel incat micutii ingera mai mult lapte si mai putin aer, prevenind simptomele provocate de colici.
Atasare usoara a tetinei: 95% dintre mamici au declarat ca bebelusul a acceptat tetina cu usurinta*
Cel mai recomandat biberon*: 95% dintre mamici ar recomanda altora biberoanele Tommee Tippee Closer to Nature.
Gatul larg al biberonului incurajeaza actiunea intuitiva de hranire a bebelusului, in timp ce forma compacta a acestuia ii permite acestuia sa fie mai aproape de tine.
Curatare usoara: gatul larg al biberonului faciliteaza curatarea. Biberoanele se pot spala in masina de spalat vase, se pot folosi in cuptorul cu microunde si se pot steriliza folosind sterilizatoarele cu abur. Pur si simplu desurubati biberonul pentru o curatare si o sterilizare usoara.
Biberoanele Closer to Nature® sunt compatibile cu toate tetinele Closer to Nature®, cu exceptia tetinelor Advanced Anti-Colic.
Fara BPA: Toate biberoanele si tetinele Tommee Tippee nu contin BPA, ftalati si toxine.
* Bazat pe studiul din 2021 pe 524 de parinti care folosesc biberoane Tommee Tippee
** Made for Mums martie 2020
 
Sticla 100% reciclabila
Incepeti sa creati un viitor mai bun pentru urmatoarea generatie cu acest biberon de sticla. Fabricat din sticla durabila de calitate medicala, care este in mod natural rezistenta la pete si nu contine BPA, ftalati si toxine.
 
biberon cu tetina moale
Tetina din silicon, asemanatoare sanului
Iubita de mamici si bebelusi, tetina Tommee Tippee usor de atasat, asemanatoare sanului, imita flexarea si miscarea naturala a sanului unei mame pentru o hranire confortabila. 95% dintre mame au declarat ca bebelusul lor a acceptat tetina moale de silicon cu senzatie asemanatoare pielii si ar recomanda-o altora. *
 
biberon anti colici
Anti-colici
Supapa anti-colici reduce fluxul excesiv de aer, astfel incat micutii ingera mai mult lapte si mai putin aer, prevenind simptomele provocate de colici. Gatul larg al biberonului impreuna cu supapa incurajeaza actiunea intuitiva de hranire a bebelusului. Conceput pentru a fi tinut in cea mai naturala pozitie in timpul hranirii, forma compacta a biberonului permite, de asemenea, bebelusului sa fie mai aproape de tine.
 
Usor de curatat si fara BPA
Biberoanele cu gat larg faciliteaza curatarea. Biberoanele se pot spala in masina de spalat vase, se pot folosi in cuptorul cu microunde si se pot steriliza folosind sterilizatoarele cu abur. Pur si simplu desurubati biberonul pentru o curatare si o sterilizare usoara. 100% fara BPA.
 
* Bazat pe studiul din 2021 pe 524 de parinti care folosesc biberoane Tommee Tippee
** Made for Mums martie 2020
 
Pachetul include: 1 x Biberon 250 ml, 1 x Tetina Cu Flux Lent
 
Compatibilitate: Tetina Cu Flux Lent, Tetina Cu Flux Mediu, Tetina Cu Flux Rapid, Tetina Cu Debit Variabil, Tetina Pentru Hrana Densa, din gama Tommee Tippee Closer to Nature
 
Varsta: 0+ luni
 
Tommee Tippee face viata mai usoara mamelor din intreaga lume
Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!