Bicicleta fara pedale Flow Baby Tiger Black/Lime

215Lei

Bicicleta fara pedale Flow Baby Tiger Black/Lime

Cod: BRFLOW00BLK0000
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 2-5 ani
Pentru: Baieti si Fetite

Rapida, ușoara și cu o impresie electrizantă - asta este FLOW. O bicicletă de fond pentru cei mai tineri fani ai excursiilor în oraș și a aventurilor în parc. Rafinat în fiecare detaliu, se distinge nu numai prin design, ci și prin numeroase soluții practice.

Bicicleta de echilibru Flow vă permite să vă dezvoltați în mod natural simțul echilibrului, funcțiile motorii și sensul spațiului. Designul modern, linia sportivă și accesoriile utile încurajează copilul să se joace.

Avantaje

Siguranta:

·      Intervalul de siguranta de rotire a volanului - are o protectie speciala care limiteaza unghiul de virare si impiedica caderea copilului.

·      Rotile mari din spuma EVA care absorb socurile, sunt perfecte chiar si pentru suprafete denivelate. Prezinta o rezistenta ridicata la abraziune.

·      Finisaj de inalta calitate - toate suruburile sunt acoperite cu obturatoare din plastic. Nu veti gasi piese ascutite, proeminente.

·      Cadrul durabil din otel rezista la sarcini de pana la 35 kg.

·      Teste - siguranta si calitatea produselor confirmate de o unitate de certificare independenta TUV. Produs testat si aprobat in conformitate cu standardele europene de siguranta EN 71-1.

Confort:

·     Constructia ergonomica si usoara din otel asigura stabilitate completa, iar finisajul de inalta calitate garanteaza siguranta deplina.

·     Inaltimea reglabila a seii si ghidonului – pot fi reglate in functie de inaltimea copilului. Cel mai mic nivel posibil al scaunului este de 31 cm, iar cadrul montat destul de jos face ca bicicleta sa fie potrivita pentru copiii cu inaltimea de 80 cm!

·     Scaun - scaunul confortabil asigura confortul in timpul conducerii, iar umplutura moale a acestuia previne abraziunile.

·     Ghidon - manerele din material antiderapant asigura o prindere sigura. De asemenea, este reglabil in intervalul 57-62 cm, astfel incat bicicleta poate fi ajustata la inaltimea copilului.

Functionalitate:

·     Bicicleta fara pedale FLOW dezvolta echilibrul. Copilul isi dezvolta in mod natural abilitatile motorii. Bicicleta imbunatateste in mod corespunzator coordonarea motorie bilaterala, ajuta la imbunatatirea perceptiei spatiului si a capacitatii de evaluare a distantei si vitezei.

·     Mersul cu bicicleta fara pedale este cel mai bun antrenament inainte de o bicicleta traditionala - o schimbare naturala fara a fi nevoie de montare a rotilor laterale.

Executare

Materiale:

·     Cadru si ghidon: otel.

·     Manere: cauciuc TPR.

·     Roti: spuma EVA.

·     Elemente din plastic.

Greutatea utilizatorului: pana la 35 kg.

Varsta: de la 2 ani.

Greutatea produsului: 3 kg.

Înălțime: 57 - 62 cm.

Diametrul roților: 31 cm, 12 inci.

Înălțimea până la șa: 30-35 cm.

Dimensiuni : 85 cm x 37 cm x 62 cm (L x l x h).

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!