Descrierea produsului

Cei mici vor fi cuceriti in cateva secunde, de bicicleta usor de condus, sigura, in culori puternice si decorata cu imagini din filmul lor preferat, Regatul de Gheata.

O bicicleta recomandata copiilor intre sase si opt ani cu inaltimea intre 110 si 135 centimetri, dotata cu roti cu diametrul de 40 centimetri si sitem Freewheel care impiedica miscarea rotilor, atunci cand bicicleta este impinsa, oferindu-le celor mici protectie impotriva accidentelor.

Caracteristici:
- cadru din otel;
- manere cu capace de protectie;
- sa reglabila;
- 2 frane, kit de iluminat;
- roti pentru invatare usoara;
- protectie lant si aripi;
- freewheel;
- diametru roti: 16 inch (40 cm).

Inaltime recomandata: 110 - 135 cm.

Bicicleta necesita asamblare minima din partea unui adult.

Atentie: Utilizati bicicleta numai cu echipament de protectie (casca, manusi, cotiere, genunchiere).


Avertismente si precautii de utilizare: Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc; feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.