Descrierea produsului

- bumbac organic 4Season de cea mai buna calitate.

- asigura caldura necesara corpului in sezonul rece si mentine pielea bebelusului mereu uscata si proaspata in anotimpurile calde.

- elasticitate si durabilitate extraordinara.

- respecta miscarile delicate ale copilului si se adapteaza perfect cresterii sale pana la 3 ani.

- nu produce electricitate statica.

- moale si delicat pe piele, pentru o stare naturala de bine a bebelusului.

 

UNICE

Datorita elasticitatii si rezistentei extraordinare, body-urile J Bimbi imbraca copilul tau cu o marime unica de la 0 la 36 luni. Body-urile obisnuite insa, acopera cresterea copilului tau de la 0 la 36 luni cu aproape 9 marimi.

 

 

ECONOMICE

Imbraca copilul cu o singura marime de la 0 la 36 luni. Imparte la 9 pretul unui body J BIMBI, compara-l apoi cu pretul altor body-uri de bebelusi si vei vedea ca niciodata calitatea nu a fost atat de convenabila!   

 

 

ECOLOGICE

Reduc numarul de body-uri utilizate pentru fiecare copil, minimalizand astfel impactul nociv asupra mediului necesar pentru producerea acestora, limitand consumul de energie si de apa, poluarea si problemele legate de deseuri, etc.    

 

SIGURE

Sunt realizate din bumbac 100% organic, fibra naturala care este recomandata la nivel mondial pentru sanatatea celor care o folosesc si pentru respectul fata de mediu, intrucat provine din seminte ecologice, cultivate in zone protejate unde utilizarea de erbicide sau pesticide de origine chimica este interzisa prin lege. Pe parcursul intregii faze de productie, tesut si finisare, nu se utilizeaza substante nocive. Astfel, materialul, pe langa faptul ca este mai respirabil, nepoluant si hipoalergenic, isi mentine caracteristicile tipice fibrei, rezultand usor, dar mai robust si mai rezistent.

Asadar, J BIMBI a combinat tehnologia extraordinara a body-urilor marime unica 0-36 luni cu bumbacul organic, dand viata unei noi game de produse de inalta calitate si originalitate, oferind mamelor o lenjerie de corp sigura pentru pielea delicata a copiilor si prietenoasa cu mediul.

 

PRACTICE SI USOR DE IMBRACAT

Decolteul rotund si fara nasturi faciliteaza tragerea peste capul fragil al copilului.

Zona de deschidere la picior este conceputa pentru a cuprinda scutecul in totalitate si pentru a nu crea presiune asupra piciorului copilului.

Tehnica de printare a fost studiata astfel incat body-ul sa se adapteze perfect liniilor corpului, rezolvand problemele legate de deformarea sau sfaramarea imprimeurilor.

 

INSTRUCTIUNI DE INTRETINERE

Pentru o intretinere corespunzatoare se recomanda citirea instructiunilor de pe eticheta:

- spalare automata sau la mana la o temperatura de maxim 40°C.

- a nu se folosi inalbitori.

- a nu se curata chimic.

- temperatura de calcare sa fie de maxim 110°C.

- a nu se usca la uscator de rufe automat.