Descrierea produsului

Pentru o asimilare mai simpla si mai eficienta a medicatiei, medicii recomanda ca impreuna cu inhalatorul sa se foloseasca si camera de inhalare cu supapa (spacer).

Acesta se mai recomanda si pacientilor cu ast pentru care utilizarea dispozitivelor de inhalare de tip aerosoli pare dificila.

Spacerul este o piesa ca un balon de plastic care se ataseaza la inhalator si tine medicamentul intre inhalator si gura adultului/copilului, iar prin intermediul lui se elimina actiiunea de apasare/strangere a inhalatorului pentru inhalarea medicamentului.

Spacerul este recomandat in special copiilor.

Cu ajutorul lui, medicatia poate fi administrata incet si permite copilului sa respire atunci cand este pregatit.

Astfel, cu aceasta camera de inhalare, este posibil ca bebelusilor si copiilor mici sa le poata fi administrata medicamente prin intermediul inhalatoarelor cu doza masurata.

Camera de inhalare RedLine Spacer

Cand utilizati un spacer impreuna cu inhalatorul, in plamani ajunge o cantitate mai mare din medicamentul administrat. Avantajul folosirii spacer-ului este ca nu mai este nevoie sa coordonezi actionarea inhalatorului cu inspiratia.

Cand inhalatorul este utilizat singur, medicamentul ajunge adesea in gura, gat sau stomac si este dificil de sincronizat momentul pulverizarii cu cel al respiratiei.
Medicamentul ramas in gura sau in gat poate cauza un gust neplacut si poate avea efecte secundare.

Camera de inhalare

Cand utilizati un spacer impreuna cu inhalatorul, in plamani ajunge o cantitate mai mare din medicamentul administrat.

Asa cum este prezentat aici, RedLine Spacer ajuta medicamentul sa ajunga in plamani, acolo unde isi va face efectul.

 

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!