Descrierea produsului

Construieste camionul de service 2 in 1 LEGO® Technic cu brat de macara, cricuri stabilizatoare, elevator de roti si vinci actionat de motoarele LEGO® Power Functions !

Construieste camionul de service LEGO® Technic si sari în ajutor! Când un vehicul e în pana salveaza situatia cu camionul de service de mare tonaj LEGO® Technic, ce are o multime de functii motorizate realiste.

Activeaza dotarile incluse LEGO Power Functions pentru a extinde cricurile stabilizatoare posterioare sau pentru a extinde si ridica în pozitie bratul complet reglabil al macaralei. Apoi coboara cârligul cu vinciul functional, extinde elevatorul posterior de roti si încarca vehiculul de remorcat.

Acest teribil camion de service 2 în 1 are de asemenea 8 roti, comanda a directiei pe toate rotile si element hidraulic de ridicare. Este exact ca în realitate! Se reconstruieste într-un camion cu o macara care poate ridica si coborî, apucatoare, cricuri stabilizatoare si remorca detasabila.

* Camionul detine LEGO® Power Functions cu cricuri stabilizatoare posterioare ce se extind, elevator de roti ce se extinde, brat de macara complet reglabil si vinci retractabil !

* Camionul de service are de asemenea 8 roti, comanda a directiei pe 4 roti si un element hidraulic !

* Include un motor LEGO cu functii motorizate si 8881 cutie pentru baterii LEGO cu functii motorizate !

* Este un model 2 în 1, se reconstruieste într-un camion cu o macara ce se poate ridica si coborî, apucatoare, cricuri stabilizatoare si remorca detasabila !

* Extinde cricurile stabilizatoare pentru stabilitate sporita !

* Plaseaza bratul macaralei în pozitie si coboara vinciul !

* Cupleaza vinciul si remorcheaza vehiculele !

* Extinde elevatorul de roti pliant !

* Instructiunile de constructie pentru camionul de service sunt incluse !

* Camionul de service masoara peste 15 cm în înaltime, 44 cm în lungime si 15 cm în latime !

* Camionul cu remorca masoara peste 34 cm în înaltime cu macaraua extinsa, 57 cm în lungime si 11 cm în latime !

 

Numarul pieselor în cutie: 1276

Varsta recomandata:10 - 16 ani