Descrierea produsului

Cana Ferrari rosie, 100 % portelan pentru un cadou unic. Aceasta cana este potrivita pentru un cadou atat pentru un coleg sau sef de la birou, cat si pentru cei dragi (tata, frate, sot, iubit sau copil).

Cana Ferrari rosie este realizata 100 % din portelan de cea mai buna calitate. Este realizata in conformitate cu normele europene. Cana este frumos decorata in nuante de rosu, negru si galben. Exteriorul canii este integral rosu, avand si logo-ul Ferrari, iar marginea inferioara a canii este decorata cu o banda decorativa a steagului de la Formula 1, fiind formata o dunga din patratele negre. Prancing Horse, simbolul celebrului Ferrari este un cal cabrat negru pe fond galben, de obicei cu literele SF, de la Scuderia Ferrari. Calul este simbolul unic Ferrari, recunoscut in intreaga lume.

Cana Ferrari rosie se va livra intr-o cutie de carton rosie, cu logo-ul Ferrari pe ea. Aceasta cutie are pe spate si un timbru de autentificare marca Ferrari. Cana se poate spala in masina de spalat vase si se poate utiliza si in cuptorul cu microunde.

Produsele Ferrari sunt vazute ca un simbol al luxului si bogatiei. Fondata in anul 1929, de catre Enzo Ferrari, compania a sponsorizat piloti si a produs masini de curse, inainte de a produce masini pentru drumurile publice. Fondata ca si Scuderia Ferrari, compania a fost renumita pentru participarea continua in curse, in special Formula 1, unde a avut mare succes. Ferrari este cea mai veche echipa din competitie, precum si cea mai de succes, castigand pana acum de 15 ori Campionatul Pilotilor si de 16 ori Campionatul Constructorilor, plus 200 de victorii Grand Prix. Cei mai cunoscuti piloti de Formula 1 de la Ferrari: Fernando Alonso, Michael Schumacher, Niki Lauda, Rubens Barrichello sau Kimi Räikkönen. 

Dimensiune cutie: 12x9x10 cm

Dimensiune cana: 10 cm si 8.5 cm diametru