Descrierea produsului

Carti educative din fetru cu activitati pentru bebelusi si copii Balloon Girl. Quiet books - solutia ideala pentru deplasari cu masina sau avionul.
Deschideti o aventura senzoriala pentru copilul dumneavoastra
Cartea este plina de pe coperta si acopera lucruri interesante pentru explorarea simturilor, sub forma unor activitati usor de urmarit.
Ajutati-o pe fetita care iubeste baloanele, sa-si aleaga costumul pentru sezon. Pantaloni de vara, rochii de primavara, jachete de iarna si haine de ploaie musonice.
Cartea se deschide pana la frumoasa ei casa si curte. Petreceti o zi plina de invatare pentru a lega si a dezlega noduri, in timp ce deschideti si inchideti gardul din curtea din fata, butonati si dezactivati o floare, urmariti sezonul, intindeti rufele, numarati si sortati merele.
Fiind palpitant pentru ochi, maini si imaginatie, urmatoarele doua pagini sunt cu tot felul de animale - aer, pamant si apa. Sortati-le,duceti-le la pescuit si chiar le puteti pune pe degete.
Dar ce este cel mai interesant Un labirint balon, cu aer cald, cu butoane colorate pentru a le deplasa si pentru a le potrivi culorii de pe balon. O activitate distractiva de sortare a culorilor si de potrivire a acestora, care implica practicarea motoarelor fine, logica si secventa.
Mergeti mai departe si veti descoperi puzzle-uri mici, formate din doua piese si veti putea construi vehicule aeriene, acvatice si terestre. Identificati si denumiti vehiculele si gasiti-le cealalta jum tate.
Toate paginile acestei carti educative sunt incitante pentru simturi, pe masura ce mainile ating, apuca, simt si exploreaza.
La sfarsitul cartii este un buzunar cu fermoar - un loc pentru toate piesele, astfel incat sa nu le pierdeti atunci cand lasati carticica din mana.

Carte educativa din fetru cu activitati pentru bebelusi si copii Balloon Girl

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra