Descrierea produsului

Recomandata pentru copii cu varstele intre 2-8 ani.

Una dintre cele mai frumoase carti despre curaj, prietenie si acceptare.

Citind aceasta carte in care prinde viata o lume intreaga, plina de personaje dintre cele mai fascinante, o veti putea cunoaste pe Tup si va veti intalni cu toti prietenii ei fantastici.

Inteleptul bufnitoi vegetarian, corbul Tor, care isi invinge teama, domnul Fulger, melcul care poarta o biblioteca intreaga in cochilie si alti prieteni ai neinfricatei si inimoasei Tup ne invata o multime de lucruri.

De la ei aflam ca este important sa nu judecam niciodata dupa aparente, sa credem in noi pana la capat si sa nu ne pierdem speranta nici macar atunci cand pare ca suntem intr-o situatie fara iesire.

Si tot de la ei aflam ca nu conteaza cat de mare ti-e trupul, ci de cat de mare ti-e sufletul.

De acest lucru s-au convins toate animalele padurii, atunci cand, spre marea lor surpriza, lumea lor a fost salvata de micuta ciocarlie Tup, cea cu piciorusele scurte si fara de aripi.

Autorul cartii, Alex Donovici, este unul dintre creatorii fenomenului online PovestileCristinei.ro, care a pornit din dorinta sa si a Cristinei Donovici de a-i darui povesti fetitei lor.

Si apoi a crescut in dorinta de a fauri povesti pentru vremurile noastre, adaptate atat pentru nevoile parintilor cat si cele ale celor mici.

 

Lectura: Paula Herlo si Cristian Leonte

Producator executiv: Marius Motoca

Inregistrare si productie audio: StartRec Studios

Muzica si efecte sonore: StartRec Studios