Descrierea produsului

 

Pascal este unul dintre cele mai apreciate cărucioare universale Bebetto.
Părinții apreciază acest model datorită funcționalității sale ridicate, cadrului ușor și confortului.
Acum poți alege căruciorul Pascal în versiunea Premium Class.
Bucurați-vă de întreaga funcționalitate a acestui model, îmbogățit cu tapițerie din piele ecologică, cadru strălucitor în culori extraordinare, detalii stilistice sofisticate și accesorii suplimentare.
 
Vă prezentăm asadar ... Pascal Premium Class!
Cu siguranță veți aprecia greutatea redusă a acestuia – în versiunea cu landou are doar 12,5 kg.   
Geanta de culoarea căruciorului nu numai că arată grozav, dar îți permite și să ai la îndemână toate accesoriile necesare.
 
*   Landoul este acoperit integral cu piele ecologica, ceea ce ii asigura designul unic.
Baza landoului  din EPP este itermica , impermeabila și asigură o izolare excelentă împotriva aerului rece.
Copertina pentru landou – cu plasă de ventilație acoperită – poate fi reglată în funcție de condițiile meteorologice.
Sistemul convenabil de reglare vă permite să desfaceți și să pliați copertina în două moduri – fie prin apăsarea mânerului de transport, fie prin utilizarea celor două butoane de pe bază.
Puteți monta landoul pe două nivele(mulțumită adaptoarelor suplimentare), ceea ce permite o ajustare și mai bună la înălțimea dumneavoastră.
Caruciorul Pascal Premium Class, datorita unei saltele suplimentare, permite copilului sa calatoreasca in conditii confortabile.
 
*  Spătarul și suportul pentru picioare reglabile , la partea sport vă permit să asezati copilul în poziție culcat sau așezat.
Scaunul a fost proiectat astfel încât să ușureze plimbările confortabile – din primele zile de viață ale unui copil – până la vârsta de aproximativ 3 ani.
Centurile de siguranță reglabile – care pot fi ușor ajustate la înălțimea copilului – sunt responsabile pentru siguranța acestuia.
Puteți monta partea sport cu fata copilului la dvs si cu fata la sensul de mers .
Montarea convenabilă înseamnă că o puteți face într-un moment (doar apăsați butoanele de pe ambele părți ale scaunului, ridicați și instalați unitatea de scaun).
Copertina XXL are o gamă largă de reglaje, ceea ce face posibilă călătoria confortabilă în aproape orice vreme.
Plasa de ventilație dezvelită este perfectă pentru zilele calde. Copertina dispune de o prelungire suplimentara , accesibila prin desfacerea fermoarului din copertina. 
Este și o fereastră utilă, datorită căreia te poți uita la copil în cărucior.
 
*Cadrul are o absorbție perfectă a șocurilor datorită sistemului SAS și amortizoarelor laterale Soft / Hard , reglabile in doua în două trepte.
DMS previne blocarea roților atunci când conduceți pe suprafețe denivelate.
Lipsa unei traverse din spate pe cadrul caruciorului Pascal Premium Class face ca folosirea caruciorului sa fie extrem de confortabila – acesta va fi apreciat in special de utilizatorii inalti.
 
* Caruciorul dispune de inovatia -Flexy Wheels  , rotile nu necesită pompare și, în același timp, sunt foarte elastice. Puteți plia cadrul la o dimensiune compactă, astfel încât să puteți transporta cu ușurință căruciorul chiar și într-un portbagaj mic al unei mașini.
 
* Atunci când alegeți Pascal Premium Class, puteți conta pe o gamă largă de accesorii suplimentare : Pe langa geanta mentionata mai sus contine si accesoriile fundamentale precum suport de pahar, husa de ploaie si plasa de tantari. In plus ,husele din material pentru cadru și tapițerie protejează împotriva zgârieturilor la transportul căruciorului și facilitează mult depozitarea acestuia.

 

* Atentie culorile indisponibile se aduc la comanda in aprox 3 saptamani !!!