Carucior compact Nuna 2 in 1 Triv next Ocean

4199Lei

Carucior compact Nuna 2 in 1 Triv next Ocean

Cod: ST16600OCNGLSET
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: gratuit*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 0-3 ani
Pentru: Baieti si Fetite
Insotitorul tau in calatoriile de zi cu zi!
TRIV next este un carucior complet echipat cu tot ce ai nevoie, perfect pentru viata urbana sau pentru parintii care se aventureaza in calatorii alaturi de micutii lor! Caruciorul are un sezut care se poate fixa atat cu fata, cu si cu spatele la directia de mers, pentru plimbari lipsite de grji. Pentru o plimbare rapida pana la magazinul de la colt sau pentru a traversa intreg orasul, TRIV next este un carucior cu adevarat urban, care se pliaza rapid si sta singur in picioare, oferindu-ti libertate de miscare a mainilor.
 
TRIV next este castigator Reddot 2022 pentru Design si este certificat GREENGUARD - Produsele care au astfel de certificari inseamna ca ele au fost riguros testate si certificate sa fie conforme cu cele mai stricte standarde referitoare la emisiile a peste 360 de compusi organici volatili (COV) si emisii de chimicale.
Caruciorul se transforma rapid si usor intr-un sistem de calatorie 2 in 1, ceea ce inseamna ca pe cadru se poate atasa si landou - in acest fel, calatoriile sunt si mai confortabile!
 
FERMECATOR
TRIV next te va fermeca din prima clipa deoarece are un sezut all-season cu materiale respirabile care il va proteja pe cel mic in timpul iernii si care se converteste usor intr-un sezut racoros din mesh - acesta se poate fixa atat cu fata, cu si cu spatele la directia de mers.
Este prevazut cu centuri de siguranta cu prindere in 5 puncte care pot fi folosite si cu prinderea in 3 puncte si buton de deschidere rapida.
Centuri de siguranta cu prindere in 5 puncte si buton pentru deschidere rapida care pot fi folosite si cu prinderea in 3 puncte.
TRIV next are un sistem de pliere usoara, cu o singura mana. Plierea este compacta, indiferet de directia in care este asezat sezutul si sta singur in picioare atunci cand este pliat.
 
INTELIGENT
Construit inteligent, caruciorul TRIV next are o copertina mare cu fermoar, extensibila care include si un element de protectie anti-UV SPF +50, impotriva razelor puternice ale soarelui, dar si gemulet prin care puteti sa supravegheati bebelusul.
Frana se activeaza simplu, doar cu o singura atingere.
Toate cele patru roti au suspensii, iar rotile din spate sunt mai mari si mai dure, umplute cu spuma si pregatite pentru a face fata oricarui tip de teren, iar rotile din fata au sistem de blocare ca sa nu pivoteze.
Caruciorul este prevazut cu un cos de cumparaturi generos si cu un buzunar de depozitare cu fermoar, la care aveti acces usor.
 
CONFORTABIL
Sezutul are 4 pozitii de inclinare pana la orizontala pentru ca cei mici sa poata dormi confortabil ori de cate ori se vor simti obositi.
Caruciorul este prevazut cu suport de picioare reglabil pentru atunci cand bebelusul este mic si are nevoie de sprijin care sa ii sustina piciorusele pentru atunci cand creste.
Pernita suplimentara este extrem de moale, confectionata din lana Merino, reprezentand doza potrivita de confort pentru o plimbare relaxanta.
Manerul rotunjit este confectionat din piele ecologica, fiind extrem de placut la atingere si se poate regla in inaltime in 5 pozitii distincte, indiferent de inaltimea parintelui.
 
LANDOUL - completarea ideala
Creat cu multa atentie pentru micii visatori, landoul completeaza perfect caruciorul TRIV next, avand toate functionalitatile necesare, dar si un design modern.
Cu o salteluta super-confortabila, acest landou este un spatiu perfect pentru bebelus! Stilul chic si designul inteligent creeaza un spatiu confortabil, potrivit pentru plimbarile lungi cu caruciorul si pnetru un somn odihnitor.
Landoul se pliaza compact, pefect plat, pentru a economisi spatiu si pentru momentele cand calatoriti si aveti nevoie sa il depozitati intr-un spatiu restrans. Acesta se ataseaza rapid si usor pe carucior datorita adaptorilor inclusi si are integrate butoane care elibereaza instant landoul de pe cadru.
Manerul de lux este imbracat in piele ecologica cusuta manual.
Copertina Dream Drapee(cu protectie SFP 50+) se trage lin si protejeaza copilul impotriva insectelor sau impotriva oricaror alte elemente care i-ar putea intrerupe visele.
Panourile laterale din mesh permit trecerea aerului pe timpul sezonului cald, iar bebelusul se poate supraveghea usor.
Landoul este confectionat din material certificat Oeko-Tex® foarte comod si foarte sigur pentru bebelusi, lavabil.
Husa saltelutei se poate indeparta foarte usor si este lavabila.
Landoul are si picioruse anti-derapante pentru mai multa siguranta si igiena.
Are inclusa husa de ploaie si dispune de un compartiment unde se pot depozita lucrusoare.
 
Specificatii-carucior:
Modul recomandat de utilizare: de la nastere pana 22kg
Dimensiuni produs: 85(L) x 57.5 (l) x 105.5 (h) cm
Dimensiuni produs pliat: 31.5(L) x 57.5 (l) x 69 (h) cm
Greutate produs: 8,95 kg (fara insert si bara de siguranta sau copertina)
 
Specificatii-landou:
Modul recomandat de utilizare: de la nastere pana la 9kg
Dimensiuni produs: 87 (L) x 42 (l) x 58 (h) cm
Dimensiuni pliat: 87 (L) x 42 (l) x 17 (h) cm
Greutate produs: 3.1 kg
 
Accesorii incluse:
Husa de ploaie
Husa de ploaie pentru landou TRIV
Adaptori pentru scoica si landou
*Geanta de calatorii se vinde separat
 
Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!