Descrierea produsului

Sistemul modular 2in1 Coccolle Silene se remarca printr-un design complex, conceput pentru a face fata tuturor provocarilor care apar odata cu nasterea unui bebelus, fiind partenerul perfect pentru orice tip de calatorie.

O multitudine de functii gandite pentru a oferi confort maxim, fac pereche cu o estetica minimalista realizata din materiale de calitate si accente de piele, intr-o cromatica neutra, care nu se demodeaza niciodata.

Landoul elegant si spatios este echipat cu un maner practic pentru transport, salteluta moale cu functie de memorie si o copertina generoasa cu parasolar.

Unitatea sport este o componenta cu adevarat exceptionala intrucat este reversibila, putand fi utilizata atat cu fata, cat si cu spatele spre sensul de mers. Mai mult, unitatea sport a caruciorului a fost testata si certificata pentru utilizare de pana la 22 kg.

Cosul auto pentru nou-nascuti gb Idan este combinatia perfecta intre cel mai inalt nivel de calitate, standarde de siguranta si un design elegant, imaculat.

Functii precum sistemul de protectie la impact lateral sau carcasa ce absoarbe energia au fost concepute pentru a oferi protectie maxima in cazul unui accident.

Copertina generoasa, cu dimensiuni XXL, cu protectie UV 50+, prevazuta cu fereastra de ventilatie.

Roti masive din aliaj PU, utilizabile pe orice suprafata

Dimensiuni deschis L*l*i (cm) : 101x57x105

Dimensiuni pliat (cm) : 28x64x47

Greutate produs : 16 kg

Greutate maxima suportata (kg) : 22 kg

Greutate cadru : 7 kg

Material roti : PU

Dimensiuni roti fata/spate : 20/29,5

Carucior modular 2 in 1 Coccolle Silene Celestial Blue+Cos auto 0-13 kg gb Idan Satin Black

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra