Descrierea produsului

CARUSEL MUZICAL CU SUNETE SI LUMINI - Vtech VT61786

Descriere:

Acest produs este conceput pentru a vă va linişti bebeluşul asigurându-i un somn liniştit. Puteţi folosi lampa de veghe, caruselul, proiectorul sau combinaţii ale acestora. De asemenea aveţi posibilitatea să alegeţi melodii clasice, cântece de leagăn, sunete din natură sau o combinaţie ale acestora.

Lampa de veghe, puişorii de gâscă din pluş şi stelele proiectate pe tavan, îl vor fascina pe copil şi îi vor trezi curiozitatea şi interesul pentru lucrurile care îl înconjoară. Dacă bebeluşul se trezeşte şi începe să plângă, după ce unitatea a intrat modul de aşteptare (sleep mode), jucăria va reporni automat (datorita senzorului inclus ) ajutându-l pe bebeluş sa adoarmă. Părinţii pot alege dintr-o multitudine de opţiuni varianta cea mai potrivită pentru copilul lor. Are trei module de timp: 3, 5 sau 10 min. Reglarea volumului: prin invartirea butonului se poate alege intensitatea dorita.

  • Foloste 4 baterii R20 (D), neincluse.

Conţinutul pachetului

  • O jucărie Carusel muzical cu sunete şi lumini care include: partea superioară (gâtul gâştii), partea inferioară (corpul gâştii), 3 pui de gâscă, de pluş
  • Şurub de fixare ( compatibil doar pentru patut de lemn)
  • Un manual de instrucţiuni 
  • Varsta: 0 luni+