Descrierea produsului

* Este obținut prin deshidratarea fructelor de cătină folosind metoda curenților de aer cu o temperatură de max 40 °C pentru a păstra vitaminele intacte.

* Ambalat în pungi sigilate de 100g ceaiul poate fi folosit pentru prepararea infuziilor ca atare sau în amestec cu alte plante (mentă, sunătoare, etc)

* Produs certificat ecologic

* Nu contin coloranti, conservanti artificiali si arome artificiale

* Termen de valabilitate – 18 luni de la data fabricatiei

* Modalitate de pastrare: a se pastra la loc uscat si racoros ferit de razele solare

* Modaliate de ambalare: Cutie 100 g

 

Biocat proceseaza fructele de catina obtinute exclusiv in plantatiile partenere certificate ecologic. Infiintate in 2012, plantatiile noastre de catina acopera in prezent o suprafata de 26 de hectare.

Fructele de catina sunt cunoscute pentru continutul ridicat de vitamina C, β-caroten si alti antioxidanti, avand un efect tonic si imunostimulator.

Prosusele noaste pastreaza intact toate aceste proprietati deoarece nu sunt alterate chimic .