Cereale Nestle de la 12luni 8 Cereale cu miere 250gr

25Lei
30 Lei (-17 %)

Cereale Nestle de la 12luni 8 Cereale cu miere 250gr

Cod: 7613032193454
25Lei
30 Lei (-17 %)

Valabila in perioada 22 Martie 2024 - 01 Aprilie 2024

  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Varsta: 1-3 ani
Pentru: Baieti si Fetite

8 Cereale cu miere, +12 luni, 250g, Nestle [7613032193454]

Ofera-i puiului tau o masa delicioasa cu cereale imbogatite cu nutrienti esentiali. Hranitoare, fine si omogene, cerealele noastre contin ingrediente provenite din culturi speciale, destinate hranei bebelusilor.

Cerealele speciale pentru sugari contin Fier, Iod si Vitamina B1 pentru sistemul nervos si o dezvoltare cognitiva normala.
Cerealele Nestlé® contin Zinc, Vitamina C si Vitaminele A si D care contribuie la buna functionare a sistemului imunitar.
Acestea sunt imbogatite cu multe alte vitamine si minerale esentiale pentru o dezvoltare armonioasa

Fiecare portie de cereale Nestlé pentru sugari este special creata pentru puiul tau, asigurandu-i nutrienti esentiali de care are nevoie intr-o portie adaptata stomacului sau mic, pentru o crestere si dezvoltare normala. Cerealele speciale pentru sugari contin Fier, Iod si Vitamina B1 pentru sistemul nervos si o dezvoltare cognitiva normala. Puiul tau are nevoie de 5 ori mai mult Fier decat un adult* iar o portie de cereale Nestlé® asigura cel putin 50% din necesarul zilnic**. Cerealele Nestlé® pentru sugari sunt si o sursa de Calciu, necesar pentru dezvoltarea normala a oaselor la copii.

Sunt usor de preparat si datorita aportului lor nutritional, gustului delicat si texturii moi sunt adecvate pentru perioada de diversificare.
* Conform cerintelor nutritionale per kg de greutate corporala - WHO/FAO Vitamin and Mineral Requirements in Human Nutrition: Report of a Joint FAO/WHO Expert Consultation. Second edition. WHO/FAO. 2004.
** Din Valoarea Nutritionala de Referinta.

Ingrediente:
faina de cereale (89%) [grau (61,4%) partial hidrolizat, grau integral (10,6%), ovaz integral (5%), porumb (3%), secara (3%), orz (3%), grau spelt (1%), triticale (1%), orez (1%)], miere (10,6%), uleiuri vegetale (rapita cu continut scazut de acid erucic, floarea soarelui cu continut ridicat de acid oleic, floarea soarelui), minerale (carbonat de calciu, fumarat feros, sulfat de zinc, iodura de potasiu), vitamine [acid L-ascorbic (vitamina C), acetat de tocoferil DL-alfa (vitamina E), nicotinamida (niacina), mononitrat de tiamina (vitamina B1), acetat de retinil (vitamina A), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), acid folic, colecalciferol (vitamina D)], aroma, culturi de Bifidobacterium lactis.

Contine gluten . Poate contine lapte. A nu se oferi bebelusilor cu alergie sau intoleranta gluten sau la laptele de vaca.

Mod de preparare:
1. Spala-te pe maini inainte de a pregati mancarea copilului si asigura-te ca vesela este curata. Chiar inainte de a prepara cerealele, recolteaza lapte de mama conform indicatiilor medicului sau prepara laptele continuare conform indicatiilor de pe ambalajul cutiei de lapte praf;
2. Masoara 160ml de lapte de mama sau lapte pentru copii de varsta mica (de la 1 an) si toarna in castronasul copilului. Ai grija ca temperatura laptelui sa nu depaseasca 40°C;
3. Adauga 25g sau 5 linguri rase de pudra de cereale;
4. Amesteca pana la obtinerea unei compozitii omogene si hraneste copilul cu o lingura curata. Nu pastra cantitatea preparata si neconsumata;

Inchide cutia dupa fiecare utilizare si depoziteaz-o la loc uscat si racoros. Foloseste in maximum o luna de la deschidere.

Prezentare:
250 gr

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!