Descrierea produsului

Cei de la FLEXA cred cu tarie in faptul ca mobilierul pentru copii ar trebui sa tina o viata.
Noul sistem de depozitare FLEXA Cabby este realizat in colaborare cu designer-ul danez de mobilier Morten Georgsen si este un concept inovator, creat cu gandul la copilul in crestere si la nevoile sale la diferite varste.

Colectia FLEXA Cabby cuprinde solutii de depozitare modulare realizate din MDF de inalta calitate, cu un design modern si functional si forme organice. Piesele de mobilier au in mare parte aceeasi adancime si latime si sunt usor de combinat, atat pe verticala cat si pe orizontala.

Colturile mobilierului sunt netezite si rotunjite iar inchiderea sertarelor este lina. Puteti opta suplimentar si pentru o banda de acoperire a fantei sertarului, disponibila separat. In ultima imagine puteti vedea o banda similara, aplicata comodei cu 3 sertare.
Design-ul rezistent si functional va permite sa combinati piesele dupa bunul plac, in functie de spatiul avut la dispozitie dar si de varsta, inaltimea si nevoile de depozitare ale copiilor.

Pentru simplul fapt ca un copil mai mic nu poate ajunge la rafturile inalte, piesele din colectia Cabby au fost concepute cu inaltimi diferite, putand fi suprapuse pe masura ce copilul creste.

Pentru un spatiu de depozitare mai amplu si mai complex, piesele din colectia Cabby pot fi combinate cu cele din colectia Shelfie, cu care sunt perfect compatibile.

In spatele filosofiei FLEXA se afla atat grija fata de copii, cat si grija fata de mediul inconjurator. Produsele sunt certificate conform standardelor europene de siguranta, rezistenta si durabilitate.
Mobilierul FLEXA este finisat cu lacuri naturale pe baza de apa, fara formaldehide, solventi sau coloranti toxici.
De asemenea, mobilierul FLEXA beneficiaza din partea producatorului de garantie 5 ani de zile pentru defectele de fabricatie, iar textilele beneficiaza de o garantie de producator de 2 ani de zile.