Descrierea produsului

Loc de joaca de uz rezidential. Acest complex de joaca contine urmatoarele turnuri/module/accesorii:

Turn COTTAGE- cu tobogan 2,9 m lungime, culoare la alegere: rosu, galben, albastru, verde,verde mar, mov

1 buc Modul MINIMARKET/MINIPICNIC

1 buc modul Swing1 ( Sistemul de prindere si sezutul de leagan nu sunt incluse) 

Informatie importanta: Materialul lemnos este un material viu, care este in contact permanent si direct cu schimbarile de temperatura, cu umezeala, respectiv cu razele solare.

Datorita contactului permanent cu conditiile meteo din exterior, pot apare unele crapaturi, fiind un fenomen natural. Acest lucru nu afecteaza in nici un fel durata de viata a produselor.

Pentru cei care apreciaza placerile simple ale vietii, turnul de joaca Jungle Gym COTTAGE este o sursa subtila de distractie in aer liber.

Aducand in curtea Dvs sentimentul cabanei de la munte, acest turn are un acoperis din lemn frumos inclinat si are un nisipar generos la baza. Locul de joaca ofera multe ore de activitate copiilor Dvs.

Este perfect pentru o gradina mai mica si de ce nu, daca spatiul ne permite, poate fi extins cu un modul de leagan. Copii vor adora modulul de piknik atasat la baza turnului. Va fi locul preferat pentru a lua masa de pranz sau o gustare cu prietenii lor.

Modulul de picnic include o masa, doua banci, un acoperis cu material impermeabil si un dulap pentru a stoca toate jucariile. Aceasta masa de dimensiuni pentru copii este compatibila cu turnurile Jungle Mansion, Jungle Shelter, Jungle Cottage, Jungle House, Jungle Hut, Jungle Home, Jungle Casa, Jungle Club si Jungle Castle.

Leaganul in aer liber se potriveste tuturor turnurilor de joaca Jungle Gym sau poate fi atasat la un perete.Este intarita de bratele unice patentate si capacele cu suruburi care sunt incluse in kitul de montare.

Leganatul, este un sentiment si o joaca care nu poate fi niciodata indeajuns

Combinati si potriviti complexul Dvs din lemn cu accesorii dintr-o lista lunga, inclusiv bara de pompieri, leagan cuib sau un talking tube.

Suprafata:362cm x 315cm

Inaltime:275 cm

Materialul acoperisului: lemn

Materia prima: material lemnos brad impregnat

Se recomanda pavarea zonei de siguranta, model recomandat: covor cauciuc de 4 cm grosime

Varsta recomandata: copii cu varsta intre 3-14 ani

 

Produsul se realizeaza la comanda in termen de 2 saptamani.