Descrierea produsului

Noua consola 3DS XL ofera optiuni noi de customizare, viteza îmbunatatita, comenzi noi, un mod nou de vizualizare 3D si o experienta cu totul noua!

Optiuni extinse de control Butoanele ZL si ZR au fost adaugate lânga butoanele L si R, iar noul stick C se afla în apropierea butoanelor A, B, X si Y, oferind optiuni îmbunatatite de control.

Gratie acestor adaugiri, navigarea pe internet folosind consola handheld va fi mult mai usoara, iar functionalitatea oferita de Circle Pad Pro este de asemenea inclusa.

Optiuni si putere de procesare îmbunatatite Performanta îmbunatatita a procesorului permite încarcarea rapida a aplicatiilor cum ar fi Miiverse si ofera o viteza superioara de descarcare a produselor software.

Functionalitatea upgradata a camerei îti permite sa faci fotografii mai bune în conditii de lumina slaba, în timp ce noul Nintendo 3DS îti permite sa transferi datele la/dintr-un PC folosind tehnologia Wireless LAN! Te poti bucura de fisiere video online folosind browser-ul instalat pe consola.

Luminozitatea ecranului va fi modificata automat, oferind cele mai bune conditii de vizualizare în mediul în care este folosita.

Experienta mai confortabila cu functia 3D super-stabila Aceasta functie îi permite consolei New Nintendo 3DS XL sa-ti recunoasca figura folosind camera încorporata si sa modifice automat unghiul – chiar daca te misti constant în timp ce te joci – pentru a oferi cea mai buna experienta 3D.

Compatibilitate Poti juca toate jocurile Nintendo 3DS pe care le detii, în timp ce aproape toate jocurile Nintendo DS si Nintendo Dsi pot fi jucate în format 2D. Functie NFC pentru software Amiibo compatibil Nou consola 3DS beneficiaza de o zona cu functie de citire si scriere NFC pentru a te putea bucura de software compatibil Amiibo.