Descrierea produsului

Daca folosesti Joy-Con strap-ul atasat de încheietura mâinii, vei tine Joy-Con-ul mai usor si vei putea controla jocurile mai confortabil. Fiecare Joy-Con strap este compatibil cu ambele Joy-Con-uri, stâng si drept. Oricând, oriunde, cu oricine Ai renuntat vreodata la un joc pentru ca nu ai avut suficient timp sa te joci? Sistemul Nintendo Switch se poate transforma în functie de situatia în care te afli, asftel încât sa te poti juca jocurile preferate, indiferent cât de ocupat ai fi.

Este o era noua, în care nu va trebui sa-ti schimbi stilul de viata pentru a te juca – consola va fi cea care se va modifica în functie de stilul tau. Bucura-te de jocuri oricând, oriunde, cu oricine, cu moduri de joc flexibile si gratuite. Trei moduri de joc Mod TV Adunati-va în jurul unui ecran mare si bucurati-va de sesiuni de joc cu public.

Conecteaza consola la televizor pentru ca toata lumea sa se poata juca, de la copii pâna la adulti. E o modalitate placuta de a te juca acasa împreuna cu familia si prietenii. Mod Tabletop Împarte ecranul, împarte distractia. Daca nu ai acces la un televizor, monteaza standul atasat consolei si ofera un Joy-Con unui prieten pentru a va juca în mod cooperativ sau competitiv, direct pe ecranul consolei. Mod Handheld Poarta cu tine un ecran mare, superb, oriunde ai merge. Bucura-te de aceeasi experienta de gameplay ca si pe ecanul televizorului.

Joaca-te jocuri captivante, pe care nu ai crezut ca le vei putea juca oricând si oriunde. Conecteaza pâna la 8 console pentru a juca multiplayer Jucatorii pot sincroniza pâna la 8 console Nintendo Switch pentru a juca, în multiplayer, jocuri cooperative sau competitive.