Descrierea produsului

Corturile pentru pat sau podea de la FLEXA fac parte din colectii tematice de accesorii gandite special pentru a infrumuseta camera celor mici si a o transforma intr-un loc de poveste.

Acest cort poate fi asezat in paturile FLEXA semi-inalte sau inalte, pentru a crea un spatiu atractiv de somn si joaca pentru cei mici, sau poate fi asezat pe podea deoarece are si o mica salteluta protectoare inclusa.


Copertina este realizata din bumbac.

Pretul include cortul si piesele de montaj.

Pentru fiecare cort veti regasi in colectia de textile numeroase accesorii menite sa transforme paturile modulare FLEXA in adevarate locuri de joaca: perdelute si corturi turn, tocmai bune de folosit ca ascunzatoare, dar si lenjerii, pernute suplimentare, buzunare pentru laterala patului si cutii de depozitare, piese utile care intregesc aspectul tematic al camerelor.
In functie de interesele si pasiunile celor mici, le puteti adauga in camera accesorii cu diferite teme de poveste: castelul printesei, corabia piratilor, castelul cavalerului, floricele sau circ.

In spatele filosofiei FLEXA se afla atat grija fata de copii, cat si grija fata de mediul inconjurator. Produsele sunt certificate conform standardelor europene de siguranta, rezistenta si durabilitate.
Produsele textile FLEXA sunt certificate conform standardelor OEKO-Tex, lucru care garanteaza lipsa chimicalelor si a altor substante daunatoare care pot aparea in general in structura materialelor textile, provocand afectiuni de sanatate si alergii. Textilele FLEXA beneficiaza de o garantie de producator de 2 ani de zile.