Descrierea produsului

Pe covorasul cu activitati al bebelusului tau, cainii si pisicile sunt jucarii zornaitoare, iar vehiculele stralucitoare zboara pe cer.

Un panda si un lenes sunt prieteni de antrenament ai bebelusului, iar un camion de inghetata reda pana la 25 de minute de muzica.

Covorul cu activitati Distractie in oras de la Fisher-Price® ofera mai mult de 1,2 metri de spatiu de joaca pentru ca bebelusul dvs. sa exploreze pe masura ce creste!

Vine cu 7 jucarii, inclusiv o oglinda de auto-descoperire si jucarii care se ataseaza la bara suspendata deasupra covorasului de joaca, plus un camion de inghetata care reda pana la 25 de minute de muzica.

Pe masura ce copilul creste, covorul de joaca devine cadrul perfect pentru aventuri nesfarsite, copiii mici imping piesele de joc prin oras si peste cele mai inalte varfuri inzapezite.

Explorarea minunatului oras ajuta la consolidarea abilitatilor motorii brute si fine ale bebelusului, precum si la implicarea simturilor lor vizuale, auditive si tactile!

Covorasul de gimnastica pentru copii are o sala de joaca foarte mare, lavabila in masina de spalat, care devine un covor pentru vehicule atunci cand copiii cresc

Salteaua de joaca are o lungime de peste 1,2 metri si ofera mult spatiu pentru joc si relaxare, dar si pentru timpul petrecut pe burta de catre micutul tau!

Camionul de inghetata activat prin miscare, reda pana la 25 de minute de muzica si lumineaza atunci cand bebelusul il impinge de-a lungul covorasului de joaca!Include 7 jucarii, inclusiv 3 vehicule, 2 animale si 2 piese pentru joc de rol