Descrierea produsului

Joaca-te in siguranta si confort total ...

Copilul dvs. se va juca in siguranta pe aceste placi confortabile, igienice si colorate din spuma LUDI cu texturi de inalta calitate!

Salteaua Jumbo protejeaza copiii de podelele reci, absoarbe socurile si este foarte rezistenta. Culorile stralucitoare si gama de texturi stimuleaza curiozitatea bebelusului. Totul este conceput pentru a incuraja abilitatile motorii fine ale copilului dumneavoastra!

Cele 10 placi mari si 8 placi mici se potrivesc impreuna pentru a crea un covor de joaca fabulos care masoara 180x240x1,2 cm. Placile solide, confortabile (1,2 cm grosime) se imbina perfect pentru a va mentine copilul in siguranta.

Face distractiva invatarea!

Pe masura ce cresc, copiii se vor bucura de separarea placilor, indepartarea celor mai mici din centrul celor mai mari si punerea din nou a puzzle-ului impreuna. Cele 4 forme geometrice si 8 animale detasabile pot fi folosite si pentru sortarea formelor. Excelent pentru invatarea formelor geometrice, numele animalelor, precum si imbunatatirea dexteritatii! Pe masura ce copilul creste, va gasi noi modalitati de a se juca, cum ar fi transformarea covorului intr-un puzzle 3D.

Si mai sunt multe - placile mai mici pot fi atasate la cele mai mari pentru a face un covor mai lung.

Varsta recomanda: 10 luni+.

Aerisiti placile timp de 48 de ore inainte de utilizare.

Placi de generatie urmatoare cu un nivel de formamida mai mic de 200 ppm.

Placi 100% EVA

Stergeti cu o carpa umeda. Rezistent la deformare.

Dimensiunea covorului: 180x240x1,2 cm.

Dimensiunea placii: 60 x 60 x 1,2 cm.

Placile pot fi folosite in interior (ca un covor sau un saltea de joaca) sau in exterior pe o suprafata plana, antiderapanta.