Descrierea produsului

Crema cu oxid de zinc pentru iritatia din zona scutecului, BIOCONTE BABY 100 ml

Crema emolienta bogata in oxid de zinc pentru tratamentul zilnic al pielii nou-nascutilor. Impiedica dezvoltarea bacteriilor si protejeaza pielea impotriva rosetii cauzate de contactul cu fecale si urina sau frecarea scutecului. Crema contine formula speciala cu unt karite, extract de Aloe si tei din agricultura ecologica. Crema este hidratanta si calmeaza pielea delicata cum este cea a bebelusului. Poate fi folosita pe fata si corp si este indicata pentru pielea uscata, sensibila la agentii atmosferici.  Produsul este testat dermatologic, testat pentru valorile de nichel, crom si cobalt <0,4 ppm.

Nu contine SLES, Fenoxietanol, Parabeni, Alcool Etilic, Sapunuri alcaline, PEG, coloranti. 98% din totalul ingredientlor sunt de origine naturala, iar 36% sunt de origine organica minus apa.

Cum se foloseste: Aplicati crema dupa o igiena corespunzatoare a zonei specifice pe pielea perfect curata si uscata, printr-un masaj bland, pana la o absorbtie completa.

Ingrediente: Apa (Water), Glycerin, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Cetearyl Alcohol, Zinc Oxide, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Butter*, Aloe Barbadensisi Leaf Juice*, Phenethyl Alcohol, Tilia Cordata Flower Extract*, Sodium Stearoyl Glutamate, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum, Tocopherol, Ethylhexylglycerin. * Din agricultura ecologica

Bioconte Baby este linia Bio Eco Cosmesi certificata de AIAB cu ingrediente sigure pentru pielea delicata. Certificarea AIAB garanteaza absensa potentialelor substante nocive pentru persoanesi mediu. Produs certificat in conformitate cu Eco Bio Cosmetics Standard de catre AIAB. Inregistrat de The Vegan Society UK.

Crema cu oxid de zinc iritatie scutec Bioconte Baby 100 ml

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra