Descrierea produsului

Inovatie de la Aroma - o noua formula pentru incalzire, slabire, reducerea circumferintei in zonele problematice si topirea grasimii, gel de crema anti-celulita cu ulei concentrat din piper roz - Pepperslim

Pink Pepperslim ™ este un puternic agent de topire a grăsimii, de accelerare a circulației sângelui și metabolismului celulelor grase. Ingredientul este derivat dintr-un copac care crește în Brazilia și pe insula Madagascar, renumit pentru fructele roșii cu o aromă piperată. 


Pink Pepperslim ™ combate celulita în 3 moduri:
1. Reduce cantitatea de grăsimi (proces pre-lipolitic) - transformă acumularea de depozite de grăsimi macro în depozite micro și le pregătește pentru degradare ulterioară. 

 

2. Datorită acestui efect, Pink Pepperslim ™ accelerează semnificativ metabolizarea celulelor fără a provoca dilatarea vaselor de sânge.
 

3. Degradarea grăsimilor (procesul lipolitic) - accelerează defalcarea grăsimilor în acizi grași care părăsesc cu ușurință corpul. Capacitatea Pink Pepperslim ™ de a topi grăsimile este de opt ori mai mare decât cafeina! Restricționează stocarea și formarea de celule mari de lipide (celule adipoase) blocând consolidarea lor și accelerând circulația sângelui. Ca urmare, corpul dvs. arde deja grasimi acumulate. 
 

Produsul este potrivit pentru utilizare înainte de antrenament, deoarece eficiența încălzirii, combinată cu exerciții regulate, accelerează degradarea celulitei și ajută la eliminarea ei. 
 

Formula puternică a gelului de încălzire anti-celulită cremă-gel Aroma Hot Body Slim conține ingrediente care dizolvă celulele adipoase și fac pielea frumoasă și sănătoasă.
 

Pink Pepperslim ™ - ingredient unic și inovator care deține o performanță dovedită pentru a degrada celulele adipoase, elimină celulita existentă și reduce formarea de noi. 
 

Cafeina stimulează microcirculația și respirația celulară în piele. Ajută la eliberarea grăsimilor din corp. 
 

Extractul de iederă strânge pielea, ajută la degradarea grăsimilor. 
 

Ca urmare, pielea "coaja de portocale" este netezita, dimensiunea afectata de zonele de celulită este redusă, silueta corpului este sculptată, iar pielea devine mai ferma și mai elastică. 
 

Aplicare: se masează ușor pe o piele curată și bine uscată pe zonele problematice ale corpului. Se recomanda utilizarea de 2 ori pe zi - dimineața și seara.
200 ml