Descrierea produsului

Iti place mult cand bebelusul tau e aproape de tine. Ii simti respiratia, ii observi atent miscarile si te bucuri de prezenta lui. Ai vrea sa stii ca e in singuranta langa tine fara a exita riscul de rostogolire? Atunci ai nevoie de un Culcus babynest pastel certificat OEKO TEX 100.
 
Ce inseamna OEKO TEX 100?
Standardul Oeko Tex 100 de pe eticheta produsului Oeko-Tex, introdus (ca Oeko-Tex Standard 100) în 1992, certifică respectarea specificațiilor standardului cu același nume.
 
Standardul 100 de la Oeko-Tex urmărește să facă evident pentru consumatori faptul că produsele textile etichetate au fost supuse unor teste de laborator pentru o gamă largă de substanțe nocive. Conținutul acestor substanțe rămâne sub valorile limită stabilite de Asociația Oeko-Tex.
 
Introducerea standardului a stabilit un sistem standardizat global de asigurare a calității pentru producători și comercianții cu amănuntul.
 
Utilizarea certificatului Oeko-Tex documentează conformitatea cu cerințele ecologico-umane la nivelurile de producție și consumatorii următori.
 
De ce este folositor un culcus babynest pastel ?
Poti lua oriunde acest cuibusor pentru ca este usor si moale, poate fi asezat atat in patutul lui cat si in patul vostru sau pe canapea. O data ce se va obisnui cu el, acesta va deveni un declansator pentru somn iar bebelusul va dormi relaxat.
 
Salteluta este moale si perfecta pentru bebelusul tau.
 
Umplutura siliconizata hipoalergice tip bilute marca SuperBall® are un grad de elasticitate foarte bun si totodata  asigura permeabilitatea aerului.
 
Model disponibil in stoc, cu fata dubla, de dimensiuni 60*90*15 cm la exterior si 35*60 cm la interior.  Babynestul se poate spala direct la masina si poate întoarce foarte usor pe partea cealalta.
 
Alege un cadou deosebit pentru puiul tau, pentru ca acesta sa se simta in siguranta pentru co-sleeping, alaturi de parintii lui.