Deodorant pentru picioare gel Gamarde

83Lei
104 Lei (-20 %)

Deodorant pentru picioare gel Gamarde

Cod: 3760141874546
83Lei
104 Lei (-20 %)

Valabila in perioada 28 Februarie 2024 - 31 Martie 2024

  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Pentru: Mamici

Deodorant – tonifiant Bogat in uleiuri esentiale certificate bio cu efect de tonifiere, acest deodorant pentru picioare gel neutralizeaza mirosurile si asigura o sezatie de prospetime instantanee pentru a calma picioarele incalzite.

Prezentare : tub – 100 ml

Acest gel deodorant pentru picioare face parte dintr-o linie special creata de Laboratoarele Gamarde care cuprinde tratamente pentru picioare. Produsele au efect sporit daca se folosesc in combinatie cu celelalte produse din categoria tratamente pentru picioare

Stiati ca, spre deosebire de barbati, femeile sunt de patru ori mai predispuse afectiunilor localizate la nivelul picioarelor. Principala cauza care conduce la aparitia afectiunilor este incaltamintea imperfect adaptata. Ingrijirea picioarelor este cel putin la fel de importanta ca si igiena dintilor. Acorda-le asadar la fel de multa atentie si la fel de mult timp, si cu putin ajutor din partea remediilor naturiste, poti tine la distanta problemele picioarelor! Cheia evitarii mirosului neplacut al picioarelor este igiena exigenta. Spalati picioarele in apa calduta in fiecare seara si dimineata, utilizand un sapun antibacterian. Clatiti picioarele cu apa rece si apoi stergeti-le viguros, insistand pe spatiile dintre degete. La final, aplicati crema reparatoare cu lavanda sau lamaie. Gelul deodorant pentru picioare Gamarde hidrateaza si regenereaza pielea uscata, crapata. Bogat in apa termala Gamarde, uleiuri aromatice si extracte din plante, revitalizeaza pielea si face ca fiecare ritual de ingrijire a picioaralor sa fie o experienta de neuitat.

Sfaturi de utilizare :

Aplicati dimineata si seara pe picioarele curate si uscate.

Pentru a igieniza picioarele si absorbi excesul de umiditate, aplicati Pudra absorbanta pentru prospetime pe picioarele curate si uscate, insistand asupra talpii si intre degete.

Ingrediente active 100% naturale :

Apa termala : calmanta, dermo-protectoare , bogata in sulf

Mentol * : efect de prospetime, de stimulare, de tonifiere.

Ulei esential de chiparos verde* : efect deodorant.

Uleiuri esentiale de Ceai Verde*, Levantica* si Lamaie* : efect de prospetime si deodorant.

Tincturi de : vita de vie rosie *, cretusca* si castan de India*: tonifiante si astringente

Ingrediente : gamarde aqua (apa gamarde), alcool*, glicerina, mentol*, guma xantan, ulei din coaja de citrus medica limonum (lamaie)*, ulei de lavandula hybrida (levantica)*, ulei de cupressus sempervirens (chiparos)*, extract din frunze de vitis vinifera (vita-de-vie)*, extract din floare de spiraea ulmaria (Cretusca)*, extract din seminte de aesculus hippocastanum (castana)*, ulei din frunze de melaleuca alternifolia (arbore de ceai)*, acid citric, citral, geraniol, limonen, linalol.

*ingredient de origine biologica

* 100% din ingrediente sunt de origine naturala

* 21% provin din Agricultura Biologica

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!