Descrierea produsului

DETERGENT RUFE PUDRA, FARA MIROS BIO-D, HIPOALERGENIC, VEGAN, 1 KG

Pudra noastra de spalat non-biologica, fara parfum, este acreditata de AllergyUK; formula sa concentrata hipoalergena este deosebit de eficienta, dar în acelasi timp blânda chiar si cu cea mai sensibila piele.

Contine zeolisi nepoluanti si poate fi folosita în masini de spalat automate, masini de spalat cu spalator si storcator si pentru spalare manuala.

Non-biologic, concentrat Poate fi utilizat în masini de spalat automate, masini de spalat cu spalator si storcator si pentru spalarea manuala a tesaturilor delicate

Se dizolva instant Poate fi folosit cu apa calda sau apa rece Hipoalergen, potrivit pentru piele sensibila Ideal pentru tesaturi delicate si fine precum matasea, casmirul si lâna

Functioneaza la temperaturi scazute Nu contine înalbitori optici

Potrivit pentru temperaturi ale apei între 30° - 90°C.

Respectati întotdeauna instructiunile de pe eticheta produsului.

Spalare manuala:Asigurati-va ca pudra s-a dizolvat integral înainte de a scufunda rufele. Clatiti întotdeauna bine hainele în apa curata înainte de a le usca.

Îngrijirea mâinilor:Dupa fiecare spalare manuala, clatiti-va bine mâinile cu apa curata si uscati-le.

Persoanele cu piele deteriorata trebuie sa acorde o atentie speciala acestei instructiuni si sa evite contactul prelungit cu solutia de spalare sau sa poarte manusi de protectie.

Îngrijirea tesaturilor:Efectuati întotdeauna un test de rezistenta a culorii si spalati rufele din care iese culoarea separat de cele albe.

Pentru pete dificile sau albire suplimentara, folositi produsul împreuna cu Înalbitorul de rufe Bio-D.

Produs in UK Biodegradabil, Hipoalergenic