Dezinfectant pentru maini Mega Life Care 5L bactericid, levuricid, virucid, eficient si impotriva Coronavirus

232Lei
255 Lei (-9 %)

Dezinfectant pentru maini Mega Life Care 5L bactericid, levuricid, virucid, eficient si impotriva Coronavirus

Cod: MLCDM5000
232Lei
255 Lei (-9 %)
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Pentru: Mamici

Dezinfectantul pentru maini Mega Life Care, cu formula profesionala, are un efect bactericid, virucid si levuricid, este eficient si impotriva Coronavirus, are un miros discret si placut, este incolor si determina o uscare rapida fara a lasa o senzatie lipicioasa.

Dezinfectantii Mega Life Care sunt recomandati pentru uz profesional si casnic in zonele HORECA, in cladiri de birouri, in unitati de productie, in domeniul casnic, in domeniul educational: gradinite, scoli, universitati si in institutii publice (cu exceptia unitatilor sanitare).

Indicatii de utilizare: Se aplica o cantitate suficienta de produs nediluat în palma (min. 3 ml) si se freaca bine mainile astfel incat sa se distribuie produsul pe toată suprafata anterioara si posterioara a palmelor, precum si a degetelor. Operatia trebuie sa dureze minimum 30 de secunde. Se usuca repede fara a necesita stergere. Se poate utiliza de cate ori este nevoie.

Dezinfectantul pentru maini Mega Life Care are un efect bactericid, virucid si levuricid, avand la baza o formula profesionala creata dupa o reteta aprobata de Organizatia Mondiala a Sanatatii:

Efect virucid conform EN 14476 - pentru virusii incapsulati din Anexa A a standardului, inclusiv: Coronavirus, HBV, HCV, HDV, HIV, Influenza virus, nediluat la un timp de contact de 30 de secunde;

Efect Levuricid conform EN 1650 - pentru Candida albicans, nediluat la un timp de contact de 30 de secunde;

Efect bactericid conform EN 1276 - pentru Pseudomonas aeruginoasa, Staphylcoccus aureus, Escherichia coli, Enterococcus hirae, nediluat la un timp de contact de 30 de secunde;

Efect bactericid conform EN 13727 - pentru Pseudomonas aeruginoasa, Staphylcoccus aureus, Enterococcus hirae, nediluat la un timp de contact de 30 de secunde;

Efect bactericid conform EN 1500 - pentru Escherichia coli, nediluat, doza de 1x3ml, la un timp de contact de 30 de secunde;

Dezinfectantul pentru maini Mega Life Care, cu formula profesionala, contine alcool etilic 70%, clorura de benzalconiu (CAS 68424-85-1) în cantitate foarte mica, de 0,5 %, pentru eficienta maxima si prezinta o actiune delicata asupra pielii datorita continutului de 2 % de glicerina. Totodata, are un miros discret si placut, este incolor si determina o uscare rapida fara a lasa o senzatie lipicioasa. Produsul dezinfectant prezinta o densitate de 0,88 - 0,95 g / mL si o concentratie de 0 % de metiletilcetona (MEC).

Spre deosebire de majoritatea dezinfectantilor existenti pe piata, produsele Mega Life Care contin alcool partial denaturat, fiind astfel mai prietenoase cu sanatatea utilizatorilor. De-asemenea, nu prezinta un continut de metiletilcetonă (MEC), o substanta des utilizata la prepararea dezinfectantilor, care are efecte extrem de toxice asupra organismului.

Dezinfectantul pentru maini Mega Life Care este avizat de Ministerul Sanatatii, aviz nr: 5090BIO/01/12.24

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!