Descrierea produsului

Dezvoltatorii premiati de la Arkane® Studios lanseaza Dishonored®:

Death of the Outsider, urmatoarea aventura independenta din seria aclamata Dishonored®.

Fii un asasin de temut cu puteri supranaturale si preia rolul cunoscutei Billie Lurk care se reîntâlneste cu mentorul ei Daud, pentru a pune la cale cea mai terifianta crima imaginata vreodata.

Bazat pe semnatura si stilul artistic al Dishonored® 2, Death of the Outsider include toate elementele principale ale seriei, inclusiv sistemele brutale de lupta, design-ul unic si povestea captivanta care raspunde oricaror exigente.

Cu personaje convingatoare si actiune palpitanta, Death of the Outsider este începutul perfect pentru cei care nu sunt familiarizati cu seria Dishonored, oferind, în acelasi timp, o extindere semnificativa a jocului si universului pentru fanii înfocati.

Fii Billie Lurk (Megan Foster), cândva unul dintre cei mai cunoscuti asasini platiti din Dunwall.

Dupa reîntâlnirea cu vechiul tau mentor, legendarul asasin Daud, te concentrezi pe cea mai complexa crima gândita vreodata: uciderea Outsider-ului, o figura cu puterile unei zeitati, pe care Billie si Daud o vad ca pe un instrument pentru unele dintre cele mai dezonorabile momente ale Imperiului.

Dupa ce te aventurezi în unele dintre cele mai bizare colturi din Karnaca pentru a descoperi misterul Outsider-ului si originile lui, vei avea de înfruntat numeroase obstacole, puteri stravechi si vei fi nevoit sa iei decizii dificile care vor schimba pentru totdeauna lumea din jur.