Descrierea produsului

Figurina - Scooby Doo- Shaggy este o jucarie pictata manual, foarte catifelata la atingere, ce poate fi colectionata de catre copii pentru a-si completa colectia de personaje din desene animate.

Scooby-Doo este un serial animat de televiziune, personajele calatoresc intr-o duba numita Masina Misterelor si rezolva mistere care de obicei contin povesti despre fantome, monstrii mitici si alte forte supranaturale. La sfarsitul fiecarui episod, forta supranaturala avea o explicatie rationala (planuri diabolice care foloseau costume si efecte speciale pentru a speria sau a distrage atenția).

Scooby-Doo porneste tot timpul in aventuri noi alaturi de prietenii sai.

Shaggy Rogers este prietenul cel mai bun al catelului, ii impartaseste pasiunea pentru mancare si firea fricoasa. Alaturi de Scooby Doo, este responsabil pentru rasetele starnite de gasca lui Scooby. Dar cand problemele incep sa apara, se poate conta pe Shaggy ca isi va lua picioarele la spinare si il va striga si pe catelul Sooby sa il urmeze. Este intotdeauna vazut cu parul ciufulit, bluza verde, pantaloni rosii si pantofi negri.

Impreuna cu acestia doi, mai calatoresc Daphne, Fred si Velma.

Figurina - Scooby Doo- Shaggy reprezinta un excelent stimulent pentru a extinde imaginatia copiilor dezvoltand multe oportunitati de joaca.

Figurinele din aceasta colectie sunt pictate manual, iar vopselele folosite sunt in totalitate non-toxice.