Descrierea produsului

Ubi Workshop, în colaborare cu Ubicollectibles, va prezinta cea mai recenta figurina inspirata de Tom Clancy’s The Division.

Figurina îl înfatiseaza pe agentul SHD care calatoreste în New York-ul devastat de pandemie. Mina, ceasul si comunicatorul sunt iluminate, la fel ca elementele active folosite de agentii din joc. Întrerupatorul acoperit cu zapada îti permite sa pornesti si sa opresti figurina. Vinerea Neagra – o pandemie devastatoare pune stapânire pe strazile New York-ului, iar serviciile publice încep sa cada unul câte unul.

În doar câteva zile, societatea este cuprinsa de haos, privata de hrana si apa. Este activata The Division, o unitate autonoma formata din agenti tactici.

Desi aparent duc o viata banala, acest agenti sunt antrenati sa opereze independent pentru a salva societatea. Agentul SHD este unul dintre acestia... - figurina detaliata cu textura realista - 3 elemente diferite iluminate: ceasul, mina si comunicatorul - necesita 3 baterii AG13/LR44 (incluse) - Înaltime: 24 cm - Material: PVC