Descrierea produsului

TRIFIX este cel mai recent,cel mai sigur si cel mai aspectuos scaun auto din grupa 1 conceput de noi.
TRIFIX este cel mai recent,cel mai sigur si cel mai aspectuos scaun auto din grupa 1 conceput de noi.
Certificat universal pentru utilizare în orice masina cu puncte de ancorare ISOFIX si TopTether,TRIFIX este primul scaun auto dotat cu sistemul nostru revolutionar ISOFIX+ sistem de montare– ultima noastra inovatie în materie de management al energiei.
Combinatia dintre modelul nostru patentat V-Tether si tehnologia anti-basculare reduce decisiv miscarea spre fata si miscarea de rotatie a copilului dumneavoastra,sporind decisiv gradul de siguranta.
Pe lânga marginile laterale înalte,cu captuseala moale,am îmbunatatit gradul de protectie al copilului dumneavoastra integrând tehnologia noastra inovatoare SI-Pad,care absoarbe energia pentru a asigura o protectie avansata în cazul impactului lateral.
Ultima noastra îmbunatatire în materie de siguranta ISOFIX+ scaunele auto utilizeaza sistemul de montare ISOFIX plus V-Tether,o centura suplimentara care reprezinta un al treilea punct de ancorare,sporind stabilitatea scaunului auto. În cazul unui accident,tehnologia noastra
inteligenta V-Tether absoarbe fortele rezultate în urma impactului proportional cu cele generate în urma impactului,reducând considerabil orice miscare în fata sau orice miscare de rotatie în caz de accident.

Tehnologia SI-Pad

Mecanismul unic SI-Pad este facut din materiale care absorb energia impactului si sunt integrate în zonele critice din marginile laterale ale scaunului. Pozitia optimizata si alegerea materialelor utilizate actioneaza ca o bariera superioara care amortizeaza impactul,pentru a proteja copilul dumneavoastra în eventualitatea unui impact lateral.
Pozitii multiple de asezare – reglarea se realizeaza fara a deranja copilul în mod inutil
V-Tether – sistem superior top tether care absoarbe energia în mod inteligent proportional cu accidentul
Eliberarea conectorului ISOFIX – se elibereaza usor din fata
Centura de siguranta cu fixare în 5 puncte ajustabila dintr-o singura miscare
Pernitele speciale pentru umeri reduc miscarea spre in fata a copilului în cazul unui impact
Husa detasabila rapid,nu mai este necesara desfasurarea si înfasurarea centurilor