Descrierea produsului

Cantitate:10 ml
Aloe vera si proteine din plante racoresc si improspateaza ochii obositi. Confera un sentiment instant de prospetime si promoveaza o privire ferma si fina. Potrivita pentru pielea sensibila si delicata si mai ales sub machiaj.

Cu 2 ingrediente noi dovedite de efect in lupta cu cearcanele – un arbust numit tara si o alga verde – enteromorpha compresa- comestibila ce creste pe coastele Indiei.

Folosire : se aplica o cantitate mica pe pielea din jurul ochilor cu miscari usoare de tamponare. Se poate folosi oricand pe timpul zilei – de incercat inainte de a iesi in oras ! Daca preferati o crema mai bogata pentru timpul noptii, incercati Crema de ochi.

Ingrediente: AQUA, GLYCERIN, CICHORIUM INTYBUS ROOT OLIGOSACCHARIDES, CAESALPINIA SPINOSA GUM, ENTEROMORPHA COMPRESSA EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER*, OLEA EUROPAEA FRUIT OIL*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL*, PERILLA FRUTESCENS SEED OIL*, ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT*, AROMA (SANTALUM AUSTROCALEDONICUM WOOD OIL*, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER OIL*^), XANTHUM GUM, CHONDRUS CRISPUS POWDER, BENZYL ALCOHOL, SALICYLIC ACID, SORBIC ACID, LIMONENE*. *86.7% ORGANIC.

*crescute si produse organic, certificat de Soil Association