Descrierea produsului

Ghiozdan compartimentat Kimmidoll Akemi, decorat cu elemente vesele pentru fetite, este perfect atat pentru scoala, cat si pentru vacante.

Ghiozdanul este alcatuit din trei compartimente spatioase, fiecare dintre acestea inchinzandu-se cu ajutorul unor fermoare metalice cu elemente fashion, sub forma unor placute metalice cu logo-ul Kimmidoll sau sub forma unor floricele foarte dragute decorate cu o mica margeluta in mijloc.  

Compartimentul principal este extrem de spatios, se inchide cu un fermoar cu dublu sens si dispune de un buzunar aplicat pe partea din spate, pentru o mai buna organizare a obiectelor importante.

Buzunarul din mijloc este si el foarte incapator, permitand depozitarea cartilor si caietelor de mici sau chiar mari dimensiuni, dar si a oricaror altor obiecte.

Buzunarul frontal este, de asemenea, incapator si are un imprimeu delicat, cu dragalasa fetita Akemi.

In lateral exista un buzunar cu un snur reglabil pentru sticle si inca unul care se inchide cu fermoar pentru obiecte micute ce doresc a fi pastrate la indemana.

Interiorul ghiozdanului este impermeabil.

Exteriorul ghiozdanului este unul special, din poliester, cu insertii florale din piele ecologica. Detaliile inserate, precum margelutele de diferite culori si forme, alaturi de imaginea simpaticii Akmi, completeaza perfect design-ul acestui rucsac. Spatele ghiozdanului, cele doua bretele reglabile si manerul pentru transportul in mana sunt buretate.

Colorile vibrante, verde albastrui, bleu, roz, lila, si mov  sunt potrivite pentru acest personaj si pentru a transmite veselie si buna dispozitie.

Logo-ul Kimmaidoll este inscriptionat pe o placuta metalica in stil fashion, in partea de sus a ghiozdanului, de care este prinsa o cheita sub forma de floare extrem de eleganta.

Material: poliester

Dimensiuni: 43 x 32 x 10 cm

Ghiozdanul compartimentat Kimmidol Akemi este util in orice situatie, fie ca vorbim de scoala, fie ca este vorba de o excursie, sau o simpla plimbare, datorita celor trei compartimente extrem de spatioase.

Nota: Fiecare produs este finisat manual si, drept urmare, pot aparea diferente ale detaliilor de la piesa la piesa. Produsul trebuie tinut departe de surse de caldura. Se poate face transfer de culoare in cazul in care apare atingerea repetata de un obiect de culoare deschisa.

Atentionare: Produsul este contraindicat copiilor sub varsta de 3 ani deoarece poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate existand pericolul de sufocare. Va rugam NU lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj al produsului inainte de a da produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc. Feriti produsul de temperaturi ridicate si umiditate.

Ghiozdan compartimentat Kimmidoll Akemi

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra