Descrierea produsului

Ghiozdan ergonomic Mirabelle All for Love, incantator, practic si durabil.

Apasa pe sistemul de inchidere apoi ridica capacul acestui ghiozdan ergonomic Mirabelle pentru a descoperi compartimentele generoase din interior imbracate cu o frumoasa captuseala imprimata in nuante pale.

Ghiozdan ergonomic Mirabelle All for Love are: un compartiment principal foarte incapator cu separator pentru carti si buzunar inchis cu fermoar pentru obiecte mici. doua buzunare frontale care sunt securizate printr-o bareta Velcro, utile pentru penare si alte accesorii utile la scoala. capac cu forma speciala, prevazut in interior cu spatiu pentru orar doua buzunare laterale incapatoare pentru obiectele de imediata utilitate. baza solida din plastic pentru protectie si securizare spate buretat ergonomic cu culoare de ventilatie a aerului bretele reglabile cu un sistem suplimentar de consolidare impotriva alunecarii de pe umeri benzi reflectorizante pentru semnalizarea nocturna

Puteti asorta acestui ghiozdan ergonomic penarul cu acelasi design Mirabelle Adrift Intreaga constructie a acestui ghiozdan ergonomic, pe langa confort, arata rezistenta si durabilitate.

Ghiozdan ergonomic Mirabelle recomandat pentru copii claselor I-IV

Produs realizat integral in Europa.

Dimensiuni aproximative: 32 cm latime, 38 cm inaltime, 21 adancime

Materiale folosite: exterior- 100% poliester; interior- 100% poliester

Puteti curata acest ghiozdan cu o carpa umeda.             

Ghiozdan ergonomic rigid Adrift

Ne pare rau,acest produs nu mai face parte din oferta noastra