Descrierea produsului

Shifu Orboot este primul glob educational de Realitate Augmentata! Excelent pentru copii si parinti pentru a invata lucruri noi de pe globul pamantesc prin experiente interactive.

Globul interactiv Oboot este o jucarie educativa premiata care se conecteaza cu aplicatia Orboot.

Aplicatia Orboot Globe va duce copilul intr-o calatorie bazata pe realitate augmentata in jurul lumii. Distractiv. Interactiv. Educational. Aflati geografie, istorie, si multe altele (fara frontiere si fara nume pe Glob). Aplicatia este in 9 limbi: engleza, franceza, spaniola, rusa, germana, poloneza, ucraineana, coreana si japoneza.

In set este inclus un glob de 25 cm, pasaport, stampile, autocolante pentru steagul tarii si un ghid detaliat de ajutor.

Aplicatia Orboot - Exploreaza lumea cu peste 400 de puncte de atractie in 3D si peste 1000 obiective interesante din 6 categorii - cultura, bucatarie, inventii, animale, monumente si harti (frontierele tarilor).

Jucarie STEM - o jucarie perfecta pentru copiii curiosi. Ajuta la dezvoltarea cunostintelor, abilitatilor lingvistice si cognitive, si le dezvolta imaginatia si curiozitatea

Compatibilitate - Aplicatia Orboot este gratuita pe iOS si Android. Compatibil cu - iPad - a 5-a generatie si modele ulterioare, iPad Air toate modelele, iPad Pro Toate modelele, iPad Mini 2 si modele ulterioare, iPhone 6 si modele ulterioare; Android 3 GB RAM si modele ulterioare.

4 Motive pentru a alege Orboot

 

Experienta deosebita - Turul mondial al globului Orboot vine cu un kit de calatorie minunat - pasaport, stampila si o multime de autocolante pentru micul calator. Distractie continua!

Aplicatie interactiva - Sute de animale, monumente, inventii, culturi, bucatarii, harti, etc

Puzzle si activitati - Rezolva misterele, parcurge testele si aduna monedele, Orboot este plin de aventuri. Esti pregatit pentru provocare?

Calatorie in jurul lumii cu Realitatea Augmentata - Shifu Orboot este o aplicatiede Realitatea Augmentata (AR), care transforma smartphone-ul sau tableta intr-un portal magic.

Aveti nevoie de internet doar pentru a instala aplicatia. Dupa ce aplicatia Orboot este configurata pe dispozitivul dvs., puteti folosi aplicatia offline. Va trebui sa va conectati la internet doar din cand in cand pentru a va actualiza aplicatia si a avea acces la toate jocurile si nivelurile noi.

Varsta recomandata de la 4 ani