
Descrierea produsului
Daca doriti sa va impresionati, cu adevarat, papilele gustative, va recomandam sa gustati grisinele crocante cu branza greceasca Graviera de Mytilene si faina de porumb .
Acestea combina 2 ingrediente cu aroma intensa, specifice tinuturilor grecesti : porumbul auriu, ce reprezinta o o sursa recunoscuta de de vitamine B1, B5 si C si nenumarati nutrienti valorosi, precum fibre, acid folic, carbohidrati, proteine benefice pentru sanatate, acizi grasi polinesaturati si mononesaturati si branza Graviera de Mytilene. Gustul final este imbogatit de aroma deosebita a Gravierei si desavarsit de aromele dulcegi de unt de nuca si migdale.
Grisinele Joice sunt cu adevarat crocante, sanatoase si gustoase oferind portia de energie necesara de-a lungul zilei.
Pot fi servite ca atare, drept o simpla gustare naturala si sanatoasa sau ca aperitiv, impreuna cu sosuri sau creme tartinabile.
Toate produsele sunt organice.
- Fara conservanti adaugati
- Fara zahar adaugat
- Bogate in fibre
- Fara grasimi Trans, fara ulei de palmier
- Fara GMO (ingrediente modificate organic)
- Ambalaje 100% reciclabile, fara plastic
Ingrediente: faina de grau, ulei de cocos (8.6%), branza de Graviera (lapte) (7.2%), faina de porumb, suc concentrat de struguri, zahar de cocos, sare de mare Messolongi (2,2%), praf de copt (Amidon de porumb organic, tartrat monopotasic, agent de crestere: bicarbonat de sodiu.
Produs cu ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Valori nutritionale:
100g |
30g |
|
Energie | 1963kJ/466kcal | 589kJ/140kcal |
Grasimi | 14g | 4.2g |
din care | ||
Saturate | 11g | 3.3g |
Carbohidrati | 72g | 22g |
din care | ||
Zaharuri | 8g | 2.4g |
Fibra | 4.2g | 1.3g |
Proteina | 11g | 3.3g |
Sare | 3.3g | 1g |
- Contine 4 portii de 30 gr.
- Greutate: 0.120 kg
- Produs fabricat in Grecia de JFoods S.A.
Certificat Bio - Biohellas S.A / C.C E-076958
A se consuma inainte de data de expirare inscrisa pe ambalaj.
Ambalat in atmosfera protectoare, se recomanda depozitarea in loc racoros si uscat.
Produs gata de consum. Odata deschis, se pastreaza intr-un recipient ermetic, la loc uscat si racoros.