Descrierea produsului

Un halat de baie din țesătură de bumbac este întotdeauna util pentru copilul tău mic. Halatul de baie este perfect pentru a fi folosit după baie, duș sau înot.

Pânza moale din terry absoarbe ușor apa și îl ține pe micuțul dvs. plăcut și cald.

Gluga veselă cu urechi îi usucă ușor părul. Halatul de baie este, de asemenea, la îndemână pentru a-l lua cu tine în vacanță sau la o petrecere în pijamale.

Halatul de baie are un buton de presare la îndemână pentru a-l ține închis atunci când este purtat, elastic la spate pentru o potrivire perfectă, iar cureaua este atașată de halat, astfel încât să nu o poți pierde.

Puteți folosi halatul de baie de la vârsta de 1 an și se potrivește până la aproximativ 2 ani. Acest lucru depinde și de cât de mare este copilul dvs.

În plus față de halatul de baie, folosiți cel mai moale bambus hidrofilic de la Jollein pentru uscare. Acesta se potrivește complet cu culorile halatelor de baie. Prosoapele hidrofile se potrivesc, de asemenea, perfect! Vizualizați colecția extinsă.

Dimensiuni
Lungime 85 cm si latime 75 cm. Potrivit pentru copii cu vârsta de 1-2 ani. 

Material
90% bumbac din bumbac terry și 10% poliester.

Se poate spăla până la 40 de grade. Poate fi uscat la mașină și călcat. Eticheta de îngrijire indică toate instrucțiunile de spălare.