Inhalator nazal bio Aromastick Breathe

39Lei
44 Lei (-11 %)

Inhalator nazal bio Aromastick Breathe

Cod: 7640150980017
39Lei
44 Lei (-11 %)
Produsul nu este momentan in stoc!
  • Comenzi telefonice la: 0341 733 029
  • Transport: 15 Lei*
  • Livrare 1-2 zile lucratoare*
  • Livrare rapida direct
    la tine acasa
  • Cauta in peste 100000
    de produse
  • Suport telefonic si online
    specializat
  • Retur in 14 zile, indiferent
    de motiv

Descriere si specificatii

Pentru: Mamici

Aromastick reprezinta un inhalator, sub forma clasica a unui creion nazal, cu arome ale unor uleiuri organice, atent selectionate, destinate stimularii imediate a starii de spirit.

Aromastick Breath este un amestec linistitor de uleiuri esentiale ce ofera senzatia relaxanta a respiratiei proaspete si limpezi.

Utilizare:

Se recomanda doua, trei inhalari pentru fiecare nara, in timp ce cealalta trebuie sa fie inchisa (prin presiunea usoara, efectuata cu ajutorul unui deget).

Repetati in functie de preferinta.

Ingrediente:

  • Ulei organic de menta

  • Ulei organic de eucalipt

  • Ulei organic de cimbru

Fie ca se datoreaza alergiilor sezoniere sau simptomelor racelii si gripei, nasul este unul dintre primele parti ale corpului, care urmeaza sa fie afectate. Spray-uri nazale, inhalatoare medicamentoase, sedative si nesedative
antihistaminice si/sau corticosteroizi sunt printre cele mai populare tratamente, insa acestea reprezinta medicamente pe baza de substante chimice care adesea au efecte secundare nedorite. Pentru persoanele care doresc o solutie naturala, Aromastick Breathe, care contine numai uleiuri esentiale 100%, ofera un raspuns.Uleiurile esentiale sunt in mod natural antibacteriene, multe dintre acestea, avand in plus, beneficiul de a actiona ca un antiinflamator. Astfel, vaporii uleiurilor esentiale reprezinta solutii ale simptomelor nazale cauzate de racelile sau alergiile sezoniere (rinite).

Amestecul de uleiuri al inhalatorului Aromastick Breathe a fost atent selectat pentru efectul pozitiv asupra fluxului de aer inhalat, pentru capacitatea de stimulare a sistemului imunitar, efectele antimicrobiene precum si pentru protectie antioxidanta.
Uleiul de eucalipt - relaxeaza bronhiile si muschiul neted vascular iar ingredientul sau principal eucaliptolul (1,8-cineol) este frecvent utilizat ca un decongestionant nazal si un agent impotriva tusei, precum si pentru tratarea  bronsitei,sinuzitei si rinitei cronice . Expunerea prelungita la inhalare, s-a dovedit a creste fluxul sanguin cerebral. Exista studii ce demonstreaza ca folosirea acestui ulei a aratat parametrii inflamatori redusi in caile respiratorii.

Uleiul de menta si componenta sa principala, mentolul sunt folosite in mod traditional pentru a trata simptome ale racelii comune, cum ar fi congestia nazala si durerile de cap.
Uleiul de menta usureaza respiratia prin efectul sau de racorire, fiind de asemenea cunoscut pentru efectul sau antimicrobian, prin inhibarea cresterii numarului de bacterii gram-pozitive, cat si a celor gram-negative.
Sunt studii care sugereaza chiar ca uleiul de menta are proprietati antivirale. Mentolul, regasit in mod natural in uleiul de menta,imbunatateste dovedit respiratia , reducand senzatia de disconfort respirator prin stimularea receptorilor de frig din nas, fiind folosit in tratamentele pentru ameliorarea congestiei nazale asociate cu rinita.

Uleiul de cimbru - sub forma de vapori are efect antibacterian puternic, in timp ce pentru proprietatile sale antibiotice, antiinflamatorii si antispastice, are un istoric lung de utilizare in tratarea infectiilor tractului respirator, precum si a sinuzitei.

Eficacitatea inhalarii insa, nu se datoreaza doar uleiurilor esentiale folosite. De fapt, eficacitatea depinde foarte mult de concentratia moleculara din aerul inhalat. Eliberarea mirosurilor in aerul ambiental, prin intermediul unui difuzor va duce nu numai la eliberarea unei mici cantitati de molecule al mirosului terapeutic inhalat, dar si la obisnuirea rapida cauzata de expunerea constanta. Ca urmare, orice efecte pozitive care ar putea exista sunt pierdute sau foarte mult reduse.
Avantajul inhalatorului Aromastick permite inhalarea unei cantitati optime a vaporilor amestecului de uleiuri organice direct in nas, iar timpul de expunere este mentinut la minim pentru a se evita obisnuinta. Acest lucru face ca Aromasticks sa fie cu 300% mai eficient decat un miros difuzat in aerul ambiental.
Combinatia acestor uleiuri, sub forma de vapori, s-a dovedit a avea un efect direct si un impact pozitiv asupra rinitei alergice (RA), Aromastick Breathe atenuand eficient simptomele nazale asociate cu aceasta latoti participantii la studiu. In plus,studiile in vitro au aratat ca amestecul de uleiuri esentiale din Aromastick Breathe inhiba cresterea a numeroase bacterii asociate cu frigul.

AromaStick, fabricat integral in Elvetia, este conceput pentru a furniza toate mirosurile direct in nas, spre deosebire de spray-urile aromatice care se propaga in aer. Sistemul limbic din creier - cel care gestioneaza emotiile - se afla la capatul receptor direct al receptorilor olfactivi din nas, evidentiind designul eficient al tehnologiei de filtrare suspendata a inhalatoarelor. Acest produs este usor de transportat din mers, ceea ce inseamna ca este disponibil pentru a fi folosit oriunde si oricand.

 

Din motive de igiena, acest produs nu este returnabil!

Review-uri
Fii primul care evalueaza acest produs
Ai cumparat sau utilizat acest produs? Adauga un review
Intrebari si raspunsuri
Ai nelamuriri legate de produs?

Iti oferim discount cadou!

Adauga-l in contul tau si vei beneficia de reducere din pretul afisat!